Flash bude mít nový superhrdinský seriál: Takhle vypadá!

Flash bude mít nový superhrdinský seriál: Takhle vypadá!
Sdílej
 
Americká telka CW si řekla, že když má úspěch se superhrdinou Arrowem, zkusí znovu sáhnout do Batmanova a Supermanova týmu.

 

 

S Arrowem se televize trefila do černého •  The CW

 

 

Flash je super rychlík. Jeho komiksové příběhy vychází u vydavatelství DC Comics. Protože se jedná o konkurenci Marvelu, Flash se nikdy nepotká třeba s takovými Avengers. Ti mají ostatně vlastního super rychlíka (podívejte se tady). Flash je na druhou stranu členem super týmu Justice League. Stejně jako Batman, Superman, Wonder Woman, Martian Manhunter nebo Green Arrow.

Právě poslední se dočkal úspěšného seriálu, který už se pod názvem Arrow vysílá i u nás. Arrow je důstojným nástupcem hitu Smallville (o dospívajícím Supermanovi) a vypráví příběhy mladého dědice bohatého impéria, který tajně bojuje se zločinem. Podobně jako Batman. Ale na rozdíl od něj má ještě přesnější mušku a používá k tomu luk a šíp. Takže podobně jako Hawkeye z Avengers, heh…

DC Comics versus Marvel... 2:7?

Protože díky Marvelu a jeho filmům v čele s Avengers jsou už dneska všechny superhrdinské filmy a seriály (podle toho kdo má na co práva) provázané, Flash se v civilu objevil v seriálu Arrow. Ne náhodou, už se vědělo, že se chystá jeho vlastní televizní podívaná.

Seriálový Flash v současnosti natáčí první epizodu. Pak nastane schvalovací proces zaměřený na to, jestli dojde (nebo ne) i na další díly. Šance, že dojde, jsou veliké. V tom případě by se Flash mohl objevit na amerických obrazovkách už na podzim, nejpozději za rok. A protože místní televize v případě Arrowa dlouho neváhala, můžeme se těšit.

Pokud to vyjde a Flash nedopadne podobně neslavně jako předem zrušený seriál s Wonder Woman (podívejte se tady), bude to teprve druhý televizní (hraný) bod pro vydavatelství DC Comics a filmové studio Warner Bros.

Naopak Marvel, kde jsou komiksy, filmy a seriály víceméně pod jednou střechou, už vysílá Agents of S.H.I.E.L.D. (podívejte se tady), chystá dalších pět seriálů s Daredevilem, Lukem Cagem, Iron Fistem, Jessicou Jones a Defenders (podívejte se tady) a uvažuje o šestém s agentkou Carterovou z filmu Captain America: První Avenger (podívejte se tady).

 

Zbrusu nová fotka Flashova kompletního kostýmu •  The CW

 

 

Super hrdina Flash se přidává k Batmanovi a Supermanovi

Super hrdina Flash se přidává k Batmanovi a Supermanovi

Flash: Bleskově úspěšný superhrdina z Arrowverse

Flash: Bleskově úspěšný superhrdina z Arrowverse

Batman s Superman se potkají s Wonder Woman

Batman s Superman se potkají s Wonder Woman

Klíčová slova:
film, flash, arrow
 

Články odjinud