10 nejlepších trailerů na nejzajímavější hry z výstavy E3

10 nejlepších trailerů na nejzajímavější hry z výstavy E3
Sdílej
 
Minulý víkend proběhla největší herní výstava a slezina na světě. E3 byla plná novinek pro všechny možné herní platformy. A taky skvělých trailerů na nové hry.

 

Batman: Arkham Knight

Rok po událostech ze hry Arkham City má Batman své město pod kontrolou a prohání se Gothamem v novém Batmobilu. A pak přijde konečně opravdu strašidelný Scarecrow…

 

Evolve

Čtyřlístek specializovaných zabijáků se ve strašidelném (a vlhkém) jeskynním  prostředí vydává na lov monstra. Nebojte se, hrát můžete za obě strany.

 

Assassin’s Creed: Unity

Další pokračování fenomenální série Assassin’s Creed se odehrává v krvavé a chaotické době revoluční napoleonské Francie. Zajímavou novinkou je multiplayer.

 

Sunset Overdrive

Znudili vás realistické střílečky, zdlábli jste kýbl čokolády a popadla vás cukrová horečka? Pak je Sunset Ovedrive pro vás to pravé. Ne ořechové, spíš trochu šílené.

 

Halo: Master Chief Collection

Všechny čtyři díly legendární herní série Halo dohromady vyjdou doplněné o bonusy. Má někdo zájem? Tak teda my ano.

 

 

Star Wars: Battlefront 3

Technologie nové generace, střílečka, světy z vesmíru Star Wars a bitevní pole připomínající sérii Battlefield. Záběrů ze hry samotné tu sice moc není, ale vypadá to hodně zajímavě.

 

Rise of Tomb Raider

Reboot dobrodružství sličné vykradačky hrobů se brzy dočká druhého pokračování. Lara Croft je trošičku na nervy a tráví čas hodně zvláštním způsobem.  

 

The Witcher 3: Wild Hunt

Zaklínač z fantasy příběhů polského spisovatele Andrzeje Sapkowského to dotáhl do závěrečného dílu herni trilogie. Brousíme si na něho zuby – i meče.

 

 

Dead Island 2

Mrtví prd ví, ale mají obrovský úspěch. A tvůrci hitu Dead Island vyrukovali s dalším perfektním, i když trochu morbidním, trailerem.

 

 

Uncharted 4: A Thief’s End

Čtvrté a podle všeho poslední dobrodružství (před rebootem?) moderního Indiany Jonese? Hm, sice zatím není nic moc vidět, ale Nathan Drake je náš člověk. 

 

 

 

Hraj FIFA World online: Kdy jindy, než teď?

Hraj FIFA World online: Kdy jindy, než teď?

Hrátky s počítačem v ABC č. 13

Hrátky s počítačem v ABC č. 13

9 sociálních sítí pro mlaďochy: Hry nebo zvířátka?

9 sociálních sítí pro mlaďochy: Hry nebo zvířátka?

Klíčová slova:
hry, 10 nej, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud