Moje malé Tesco: Nahlédněte do zákulisí supermarketu!

Moje malé Tesco: Nahlédněte do zákulisí supermarketu!
Sdílej
 
Fanoušci budovatelských strategií zbystřete! Společnost Tesco totiž před nedávnem na trh tabletové a mobilní zábavy uvedla hru s názvem Moje malé Tesco.

 

Hra je dostupná pro všechna zařízení se systémem Android, iOS a Windows a zahrát si ji můžete kdykoli a kdekoli – a to i off-line.

Postav si svůj obchod na míru. •  Tesco Stores ČR a.s.

Hlavním úkolem tohoto budovatelského simulátoru je (jak jinak než) vybudovat co nejlépe prosperující prodejnu. Toho docílíte především strategickým plánováním – musíte nejprve postavit obchod, rozmístit regály a pokladny. Potom už jen zbývá pasovat se do role manažera a vést supermarket se vším, co tato role přináší – vaším úkolem bude objednávat a doplňovat zboží, zaměstnat pracovníky a samozřejmě co nejlépe obsluhovat zákazníky.

Hra je unikátní v tom, že umožňuje vidět, co se právě děje v reálném světě Tesco. Hráči si mohou prohlédnout nejnovější nabídky a produkty virtuálně, a vše potom srovnávat se skutečností v obchodech Tesco ve svém okolí. Aktuálnost hry vás tak bude neustále mile překvapovat a proto i dlouho bavit.

Nakupuj zboží a doplňuj regály, získej spokojeného zákazníka. •  Tesco Stores ČR a.s.

Hraje celá rodina

S více než 100 úrovněmi, 80 charaktery a novými úkoly každý týden je Moje malé Tesco zdrojem nekončící zábavy pro všechny uživatele. Ti pak mohou zapojit i další hráče a vytvořit takzvanou multiplayerovou hru, která dovoluje virtuálně obchodovat s přáteli, rodinou a známými – přijímat denní výzvy a rozběhnout soutěž o nejúspěšnější obchod.

Teď už jen stačí navštívit náš web a nahlédnout do zákulisí supermarketů Tesco!

Více tipů na hry najdeš tady.

Recenze na hru Adr1ft: Ve vesmíru vás vůbec nikdo neuslyší křičet!

Recenze na hru Adr1ft: Ve vesmíru vás vůbec nikdo neuslyší křičet!

Asago Academy: Začni randit s youtubery

Asago Academy: Začni randit s youtubery



 

Články odjinud