Já, Jůtuber tour: Rozhovor s mamkou Madbros o negativních komentářích

Já, Jůtuber tour: Rozhovor s mamkou Madbros o negativních komentářích
Sdílej
 
Na akci Já, Jůtuber tour se představila řada youtuberů. Ale nebyli tam jenom oni. Odchytili jsme mamkou Madbros o tom, že negativní komentáře hází za hlavu.

 

Minulý měsíc proběhla akce Já, Jůtuber tour, na které fanoušci mohli naživo mluvit se svými oblíbenými youtubery, třeba  Martinem Rotou, Madbros, Vadakou, Denis TV, nebo také Fallenkou. Na pražském zastavení celé akce ábíčko nemohlo chybět a připravili pro vás několik rozhovorů.

Tentokrát dokonce s mamkou Madbros.

Negativní a sprosté komentáře

Jak moc si berete komentáře lidí, pod videi, ve kterých s klukama vystupujete? Občas se najde nějaký velmi sprostý nebo urážlivý.
Nijak negativně určitě ne. Myslím na to, že to píšou malý děti, kteří se schovávají za počítačem a neříkají to z očí do očí. Za počítačem je každý chytrý a sebejistý. Ovšem takhle do očí, by mi to nikdo nepřišel říct. Myslím si, že jsme nebyli jiní, taky jsme dospělí za zády pomlouvali. Jsou to dětské řeči a vůbec si to nijak neberu.

Je to také způsobené asi tím, že nad negativními komentáři mají velkou převahu ty pozitivní.

Přesně tak, pozitivních komentářů pod videem je daleko víc a člověka to povzbudí. Asi kdyby převyšovali ty negativní, tak by s tím člověk seknul. Odradilo by ho to. Když vidíte komentáře typu „skvělé video, natočte hned další, s mamkou je to super“, tak vás to nabije a ty negativní hodíte prostě za hlavu.

Točení se syny

Baví vás točení se syny? Budete v tom pokračovat?
No takhle, to není jako tak, že bych sama řekla, že chci něco natočit, že chci být populární nebo něco takového. Oni kluci vždy řeknou „hele mamko přijeď, něco natočíme“.

Takže když vás požádají, tak ráda jdete.

Ano, ale vždycky vyzvídám téma. Ptám se na to, o čem to bude a oni říkají, že mi to přeci nemůžou říct. Tak jim říkám, že to ale musím vědět a oni zase že by to nebylo spontánní.

Ono je zase ale dobré, když jste na videu překvapená, působí to poté lépe ne?
No, ono to je od nich překvapení pokaždé. (smích)

O jůtuberech se dočteš v knihách Já, Jůtuber a na Facebooku

Všechno o YouTuberech najdeš tady

Já, Jůtuber tour: Rozhovor s Prooxym z MadBros o natáčení filmů a seriálů

Já, Jůtuber tour: Rozhovor s Prooxym z MadBros o natáčení filmů a seriálů

Já, Jůtuber tour: Rozhovor s Martinem Rotou o superhrdinech

Já, Jůtuber tour: Rozhovor s Martinem Rotou o superhrdinech

 

Články odjinud