Barbar Conan v časopisu ABC!

Barbar Conan v časopisu ABC!
Sdílej
 
Nový příběh barbara Conana s podtitulem Jeskyně života vychází na pokračování v časopisu ABC. Čtěte první díl komiksu v ábíčku číslo 14/2019!

 

Od minulého čísla ABC jsme začali vydávat nový čtyřstránkový komiks Co číhá pod vodou od autora Jiřího Tesaře (autora příběhů Tajuplný ostrůvek a Ztracené království). Parta českých dětí v něm řeší jednu velkou tajemnou záhadu. Věříme, že pro vás bude hezkým prázdninovým čtením. V tomto čísle přidáváme nový dvoustránkový komiks. Téma je také dobrodružné, ale tentokrát ze světa fantasy. Jde o zbrusu nový příběh barbara Conana s podtitulem Jeskyně života.

Barbar Conan po Pérákovi

Nový příběh barbara Conana s podtitulem Jeskyně života vychází na pokračování v časopisu ABC •  Petr Macek, Petr Kopl/ABC

Conana vymyslel už ve 30. letech minulého století americký spisovatel Robert Erwin Howard. A přestože je už dávno po smrti, příběhy s Conanem vznikají dál od jiných spisovatelů. Autorský zákon to v tomto případě umožňuje. Dokonce můžete napsat a vydat povídku s Conanem i vy. Conana z našeho komiksu píše Petr Macek a kreslí Petr Kopl, kteří vám přinesli třeba příběh o prvním českém superhrdinovi Pérákovi.

Komiksy z ABC online >>

Kup si nové ABC >>


Barbar Conan: Díky Marvelu se vrací muž s mečem

Barbar Conan: Díky Marvelu se vrací muž s mečem

K Avengers se přidává Barbar Conan!

K Avengers se přidává Barbar Conan!

Nové komiksy komplet na webu

Nové komiksy komplet na webu

 

Články odjinud