Nové komiksy komplet na webu

Nové komiksy komplet na webu
Sdílej
 
Na webu abicko.cz si nově můžete přečíst kompletní komiksové příběhy Pérák a Zloděj tisíciletí. A nezapomeňte zkontrolovat, jestli jste dočetli i ostatní historické, sci-fi, deketivní nebo humorné komiksy ze stránek časopisu ABC!

 

Ábíčko a komiksy se k sobě hodí stejně dobře jako A - B - C. Několik stránek každého čísla časopisu ABC vždycky patří kresleným dobrodružstvím. Od začátku ledna to jsou úplně nové příběhy Hlubina II: Posel z minulosti a Parta z bílých domů - legendárního scenáristy a šéfredaktora ABC Vlastislava Tomana. To znamená jediné: komiksy, které předtím půl roku vycházely na pokračování, jsou teď komplet na webu!

Pérák a Zloděj tisíciletí

Jděte do komiksové rubriky a čtěte. Mezi staršími oblíbenými kousky najdete dvě zkompletované novinky: Pérák a Zloděj tisíciletí.

Český superhrdina Pérák v komiksu Oko budoucnosti na webu ábíčka •  Petr Kopl/ABC

Pérák je akční komiks s českým superhrdinou. Legendární Pérák v něm zatápí nacistům za druhé světové války, kdy se zbytkům Československa říkalo Protektorát Čechy a Morava - a nejen Prahu okupovala vojska diktátora Adolfa Hitlera. Pérákovo první dobrodružství v ábíčku se jmenuje Oko budoucnosti. Je to příběh plný tajemství a mysticismu, u kterého si vzpomenete na Indianu Jonese i Hellboye. A nakreslil ho Petr Kopl, který je jedním z autorů komiksu Dechberoucí zázrak. Připravuje i seriál návodů kreslení Komiks s rozumem.

Dobrodružný komiks Zloděj tisíciletí na webu ábíčka •  ABC

Zloděj tisíciletí je dobrodružný příběh o cestování časem do minulosti. Parta obyčejných dětí v něm zažívá neuvěřitelné archeologické příhody a přitom odhaluje nejedno tajemství. Zloděje tisíciletí píše Honza Zeman, který zároveň připravuje historický seriál Vývoj hradu.

A samozřejmě nemůžeme zapomenout na ábíčkovského maskota Mourrisona. Jeho jednostránkový komiks vypadá na první pohled jednoduše. Ale je plný veselých narážek a vtipů. Čtěte komiksy od Ábíčka!

Nové komiksy na webu

Pérák: Oko budoucnosti

Zloděj tisíciletí

Další komiksy na webu

Mourrison

Mlžný ostrov zbarvený do ruda

Tajemství mayského chrámu

Prokop & Buben

Mistr Šao-linu

Příběhy psané střelným prachem

Hlubina

Kruan a služebníci zla

Malý bůh

Pirátova dcera

Archibaldova dobrodružství

Král vzduchu

Zelená střela

Serpens Levis

Tajuplný ostrůvek

Zapadlé království

Dobrodružství s Cartrisem


Pérák: Český supÉrhrdina

Pérák: Český supÉrhrdina

Hlubina: Čtěte komiksovou detektivku o velkém podvodu pod vodou

Hlubina: Čtěte komiksovou detektivku o velkém podvodu pod vodou

Vetřelci pokračují s dcerou Ripleyové!

Vetřelci pokračují s dcerou Ripleyové!

Spider-Man: Daleko od domova - až v Praze! Co prozradily první trailery

Spider-Man: Daleko od domova - až v Praze! Co prozradily první trailery

 

Články odjinud