Mourrisonova poradna: První lásky, rande a polibky

Mourrisonova poradna: První lásky, rande a polibky
Sdílej
 
První lásky, rande a polibky dokážou pěkně zamotat hlavu. Proto je tady Mourrisonova poradna, na kterou se můžete vždy obrátit.

 

První lásky dokážou pěkně zamotat hlavu. Otevře se před vámi nový svět, ve kterém se třeba cítíte zmatení. Proto se je tady Mourrisonova poradna, na kterou se můžete vždy obrátit. Každou sobotu budeme přinášet souhrn odpovědí na otázky, které vás trápí nejvíce. A dnes jsou to první lásky.

Jaký je rozdíl mezi láskou a zamilovaností?

Ahoj Mourrisone, docela by mě něco zajímalo. Pořád kolem slyším, že se někdo zamiloval, nebo že někoho miluje. Je mezi tím nějaký rozdíl anebo to je stejné? Díky za odpověď. Bibi P.S. Strašně ráda čtu tvoje odpovědi na lásku.

Tady si přečti odpověď >

Až přijde čas prvního polibku, budete to cítit •  iStock

Jak na první rande?

Ahoj Mourrisone, mám takový trochu trapný (tedy podle mě je trapný) dotaz: mám se sejít s jednou holkou a já nevím, jak se zachovat, jako nevím, co mám dělat bod po bodě, mám ji koupit kytku? Nebo ji obejmout a dát pusu a co potom??? Asi ti to přijde trapné, ale já jsem holku ještě neměl a tohle je moje první holka, nechci udělat totiž chybu, prosím poraď mi, díky za radu. David 15 let. P.S. (nedělám si z tebe srandu) 2P.S. ABC je boží časopis.

Tady si přečti odpověď >

Jak funguje líbání?

Ahoj Mourrisone, mám takový problém, před nějakou dobou jsem potkal jednu super holku, máme toho spolu hodně společného a vím, že se se mnou chce líbat, ale neumím to, nevím jak na to, mohl bys mi poradit, jak líbání funguje a co při něm dělat, moc díky. Mirek, 15 let

Tady si přečti odpověď >

Kam pozvat holku nebo kluka na rande? Buďte vynalézaví, možností je dost •  iStock

Jsem strašně zamilovaná, jak mu to mám říct?

Milý Mourrisone, jsem strašně, strašně zamilovaná do jednoho kluka, který to neví a možná má dokonce holku nebo minimálně hodně blízkou kamarádku. Jenže ho skoro vůbec nevidím a za chvíli mi z života zmizí úplně. Tak strašně moc bych se s ním chtěla aspoň skamarádit, abych měla důvod s ním udržovat kontakt i po škole, jenže ho vůbec nepotkávám, jen ho občas zahlédnu. Chvilku jsme si psali (spíš zdvořilostně), ale spíš jsem se ztrapnila a myslím, že nemá smysl mu dál psát, když mě nezná osobně. Vím, co dělat, kdybych ho potkala - jenže ho nedokážu oslovit před lidmi a šance, že na něj narazím o samotě a navíc bude čas si povídat, mi přijde mizivá. Neuběhne jediný den, kdy bych na něj nemyslela. Jsem zoufalá a nevím, jak se toho zbavit. Prosím, prosím, poraď mi. Už to nezvládám. J.

Tady si přečti odpověď >

Bojím se, že si nikdy nenajdu holku

Ahoj Mourrisone, chtěl bych ti napsat, co jsem ještě nikomu neřekl. Hrozně se bojím, že si nenajdu žádnou holku. Jsem hrozně stydlivej a taky nejsem moc hezkej. Co si o tom myslíš? Děkuju, Libor.

Tady si přečti odpověď >

Mourrisonovu poradnu najdeš tady >

Proč tak láska bolí?

Proč tak láska bolí?

Mám přestoupit do jiné třídy?

Mám přestoupit do jiné třídy?

Rodiče mě zklamali

Rodiče mě zklamali

 

 

Články odjinud