Netopýr ušatý

Netopýr ušatý
Sdílej
 
Možná by se ho dalo nazvat Ušopleskem. Určitě to ale není žádný Batman. Přesto si ho určitě vystřihněte.


Robotické křídlo podle netopýra

Robotické křídlo podle netopýra



NÁVOD

1. Rubovou stranu natřetev místě velkých dílů šedou barvou. Vystřihněte všechny tři díly podél plné čáry. Pomocný díl vyznačený zelenou linkou si uschovejte.

 2. Písmenka se znaménkem ./. si přepište na rubovou stranu. Tupým nožem narýhujte tečkované a čárkované čáry. Tečkované čáry ohněte k sobě. Čárkované čáry ohněte směrem od sebe.

3. Plochy av postupně natřete lepidlem a přilepte. Plochu a lepte na plochu a, plochu b na plochu b atd. Před lepením plochy f umístěte obě ouška do zářezů za očima.


Návod na slepení •  Vladimíra Šturmová


4.
Netopýr bude viset hlavou dolů. Vymyslete si, kam ho vystavíte a kam bude koukat. Šipka na pomocném dílu značí směr, kam kouká. Díl z rubové strany v místě oranžových chodidel zašedivěte měkkou tužkou. Přiložte ho na místo, kde bude netopýr viset, a obtáhněte oranžová chodidla z líce tisku. Obrysy chodidel se vámokopírují. Na modelu natřete chodidla bez prstů a přilepte je na okopírované obrysy.

5. Nakonec umístěte pravé křídlo do ocásku - viz infofotka –a vytvarujte všechny prsty, aby nevypadaly křečovitě napnuté.



Kaloni rádi sladké

Kaloni rádi sladké

Batman končí? Těžký osud Temného rytíře

Batman končí? Těžký osud Temného rytíře

11 živočichů objevených v roce 2011

11 živočichů objevených v roce 2011