Chuchel a Pure Farming 2018 v ABC 6/2018

Chuchel a Pure Farming 2018 v ABC 6/2018
Sdílej
 
V ABC 6/2018 představujeme nové videohry Chuchel a Pure Farming 2018. O co jde? Kde jsou trailery? Obrázky? Všechno zjistíš a najdeš tady.

Chuchel

Láska k třešni nezná hranic

Chuchel je nová hra od českého studia Amanita Design, ve kterém vznikly kousky Machinarium nebo Botanicula. Pokud jste některý z nich hráli, máte dobrou představu o tom, co vás čeká v případě Chuchla. I tady najdete neuvěřitelně roztomilou a jedinečnou grafiku.

Chundelatý mrzout Chuchel, který miluje třešně a je pro ně ochotný udělat cokoliv, je rozkošná postavička, kterou si musíte zamilovat. Jeho podivní přátelé ale vůbec nezaostávají. Ať už jde o přitroublého parťáka Kekela nebo naopak hlavního záporáka Chrchla či řadu dalších – vždycky je na co se dívat.

Platforma – PC

chuchel.net

Pure Farming 2018

Jak se stát farmářem

Světu digitálního farmaření už mnoho let dominuje hra Farming Simulator. Jak se ale zdá, roste jí solidní konkurence. Minulý rok vyšel první Pure Farming, letos jsme se dočkali pokračování, které vypadá zatraceně dobře. Pokud máte rádi péči o svůj statek, směle do toho!

Pure Farming 2018 obsahuje tři herní módy. Jeden je ničím nerušené farmaření, kde si můžete vyzkoušet péči o dobytek, pole a sady, ale také o arzenál vozidel (mezi kterými nechybí ani legendární český traktor Zetor). A protože máme 21. století, můžete investovat do zelené energie a postavit si větrné turbíny nebo solární panely. Druhý mód vás provede začátky, nabídne tipy, jak se vypořádat s problémy a hezky vás uvede do hry. Poslední herní mód je pravý opak. Nabízí dvacítku opravdu pořádných výzev, se kterými se jako farmář musíte vypořádat - ať už jde o požáry vašich polí nebo problémy s dlouhodobým suchem.

Platformy – PC, PS4, Xbox One

purefarminggame.com

Více o těchto hrách v ABC 6/2018

Hry.abicko.cz

Útok nezávislých her: Hry dnes dělá každý

Útok nezávislých her: Hry dnes dělá každý

Harry Potter GO: S mobily ve světě mudlů

Harry Potter GO: S mobily ve světě mudlů

ABC VERDIKT: Star Wars Battlefront II

ABC VERDIKT: Star Wars Battlefront II

Klíčová slova:
gamesy, videohra, zábava, Chuchel, Pure Farming
 

Články odjinud