Malý a přitom výkonný: Stolní počítač Predator G1

Malý a přitom výkonný: Stolní počítač Predator G1
Sdílej
 
Stolní počítač Predator G1 je díky výkonu a snadné přenosnosti ideální na LAN párty a hraní na cestách.

 

Malý, a přitom výkonný stolní počítač Predator G1 podporuje grafické karty GeForce® GTX plné délky (až po Titan X), 6. generaci procesorů Intel® Core™ a až 64 GB paměti DDR4; vejde se pod paži, takže je ideální na nošení na LAN párty

Stolní počítač Predator G1 – díky výkonu a snadné přenosnosti je ideální na LAN párty a hraní na cestách.

Herní počítač Predator G1 (G1-710) vymáčkne z kompaktní 16litrové skříně úctyhodný výkon a je určen pro hraní doma nebo na cestách. Tato snadno přenosná herní bestie se vejde pod paži nebo do volitelného kufříku s kolečky, což z ní dělá ideální nekompromisní válečný stroj pro opravdové hráče a LAN párty.

Počítač Predator G1 s šestnáctilitrovým šasi je dokonalou rovnováhou mezi kompaktními rozměry a vysokým výkonem. Podporuje grafické karty NVIDIA GeForce GTX s plnou délkou (až Titan X), 6. generaci procesorů Intel® Core™ a až 64 GB paměti DDR4 pro extrémně plynulé hraní her(2). Hráčům, kteří mají zájem o virtuální realitu, stačí připojit VR headset a připravit se s počítačem Predator G1 na objevování nových světů.

 

Je to dravec •  archiv

 

Nový stolní počítač Predator G1 se může pochlubit další herní funkcí, jež musíte mít – síťovým řešením Killer DoubleShot™ Pro, které si zvolí nejrychlejší připojení k síti (ethernetové či bezdrátové) a odešle všechnu komunikaci s vysokou prioritou přes toto rozhraní, zatímco je standardní provoz odesílán přes druhé připojení. Tím je zajištěno, že je provoz s nejvyšší prioritou vždy přenášen přes nejrychlejší a nejspolehlivější spojení.

Díky podpoře G-SYNC a 4K2K UltraHD obrazu poskytne Predator G1 úžasně plynulý vysoce kvalitní obraz pro bezkonkurenční přesnost a zřetelnost her i filmů, zatímco poskytuje zvukový čip Creative Soundblaster X-Fi MB5 s podporou 7.1kanálového zvuku dokonalý zvuk.

Predator G1 také nabízí obrovský úložný prostor díky až 4TB (7 200 ot./min) pevnému disku(3) nebo 512GB SSD(3), zatímco port USB 3.1 typ C Gen. 2 přináší vynikající rozšiřitelnost a rychlý přenos dat.

Software Acer PredatorSense lze využít ke kontrole a řízení funkcí systému, nastavení zkratkových kláves a úpravu vícebarevného osvětlení podél přední strany skříně. Pro větší pohodlí nechybí dvě vysouvací kolébky pro sluchátka – na každé straně počítače jedna. I když bude mít hráč počítač Predator G1 umístěn u zdi, bude mít k dispozici vždy ještě jednu kolébku, kam může odložit svá sluchátka.

Acer rovněž nabízí širokou škálu volitelného příslušenství pro počítače Predator G1 – od mechanické klávesnice, sluchátek s mikrofonem až po kufřík s kolečky pro převážení počítače.

Stolní počítače Predator G1 budou v Evropě k dispozici v červenci za ceny od 29.990,- Kč s daní.

 

Otestovali jsme: Výkonný herní počítač Acer Predator

Otestovali jsme: Výkonný herní počítač Acer Predator

Až přijde soudný den: Jak přežijeme apokalypsu?

Až přijde soudný den: Jak přežijeme apokalypsu?

 

Články odjinud