Redmi Watch 2 Lite: Chytré hodinky s dotykovým displejem

Redmi Watch 2 Lite: Chytré hodinky s dotykovým displejem
Sdílej
 
Redmi Watch 2 Lite jsou nové chytré hodinky s dotykovým displejem od Xiaomi. Vyzkoušeli jsme je v redakčním testu ábíčka. V této recenzi se dozvíte, co je největších předností hodinek s krásným velkým dotykovým displejem s úhlopříčkou 1,55 palce (2,54 cm).

Největší předností nových chytrých hodinek Redmi Watch 2 Lite od Xiaomi je jejich cena, která je stanovena na 1599 Kč. Takže se jedná o levné zboží. Ovšem tím se nenechejte zmást. Přes svou nízkou cenu jsou hodinky opravdu nabušené funkcemi a vybaveny krásnou výdrží baterie.

Název hodinek hodně napovídá, o jaký model asi půjde. Lite odkazuje na to, že jde o odlehčený model, tedy žádnou top třídu, dvojka v názvu zase prozrazuje, že jde o druhou generace tohoto modelu. Hodinky mají krásný velký dotykový displej s úhlopříčkou 1,55 palce (2,54 cm). Displej je technologie TFT-LCD, která se vyznačuje dlouhou životností.

Hodinky Redmi Watch 2 Lite mají krásný velký dotykový displej s úhlopříčkou 1,55 palce (2,54 cm) •  Xiaomi

Hodinky jsou vodotěsné

Od výrobce jsou na hodinkách nastaveny čtyři ciferníky, které všechny vypadají poněkud retro, i když ne úplně špatně. Nicméně máte možnost si doinstalovat více než stovku dalších ciferníků.

Také výběr cvičebních režimů přesahuje stovku, takže jen těžko tady nenajdete ten, který zrovna potřebujete. Samozřejmostí je plavání a další vodní sporty, protože hodinky jsou vodotěsné do pěti atmosfér. Nejběžnější sporty hodinky automaticky detekují díky GPS senzoru.

V redakčním testu ábíčka jsou Redmi Watch 2 Lite perfektní volbou •  Xiaomi

Ze zdravotních funkcí tu najdete třeba monitor srdečního tepu, stresu nebo kvality spánku, ale třeba i hladinu okysličení krve. Díky poslednímu zmiňovanému parametru vám hodinky mohou prozradit, že na vás leze nějaká viróza. Všechny tyto parametry znázorněné číselně i v grafech můžete sledovat v aplikaci telefonu Xiaomi Wear, která patří k nejlepším, jaké jsem kdy vyzkoušel.

A nakonec ještě zmíním baterii, která má skvělou výdrž až 10 dní. V redakčním testu ábíčka jsou Redmi Watch 2 Lite perfektní volbou.

Poslední ABC: Spider-Man, mega soutěž o Lego Harry Potter a ještě víc!

Poslední ABC: Spider-Man, mega soutěž o Lego Harry Potter a ještě víc!

ABC uvádí speciál Vesmír

ABC uvádí speciál Vesmír

Vesmír Star Treku nemá hranice: Nové seriály a filmy

Vesmír Star Treku nemá hranice: Nové seriály a filmy

 

Články odjinud