Deadpool má nový film! Ale u nás ho neuvidíme

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Nový film s Deadpoolem dorazí do amerických kin už v polovině prosince. Jmenuje se Once Upon a Deadpool (Byl, nebyl Deadpool), ale u nás ho neuvidíme.

 

Deadpool je zpět. Hrdina s nejvíce proříznutou pusou v celém Marvelu se vrací do kin pouhých pár měsíců potom, co zabodoval s hitem Deadpool 2. Vánočně naladěná "novinka" s pohádkovým názvem Once Upon a Deadpool (Byl, nebyl Deadpool) je méně vulgární verzí letošního filmu, který byl u nás oficiálně mládeži do 15 let nepřístupný.

Deadpool pro děti

Trailer je jednou velkou narážkou na kultovní humorné fantasy Princezna Nevěsta: Deadpool se chystá… číst z pohádkové knížky nějakému chlápkovi, který na něho překvapeně zírá z postele uprostřed dětského pokojíku?!! Je to Fred Savage, který si v dětství zahrál v Princezně Nevěstě v prakticky stejné scéně. Tehdy mu dědeček četl pohádku a trochu si ji přitom upravil – vynechával všechno, co se mu zdálo moc strašidelné pro děti. Dnes Deadpool vysvětluje zpruzenému Fredovi, že až skončí, teprve pak ho rozváže.  

Nová verze Deadpoola 2 je slušnější a méně násilná, ale nebudou v ní chybět ani úplně nové scény a vtípky •  CinemArt

Vánoční verze má stejný příběh jako Deadpool 2. Je slušnější a méně násilná, ale nebudou v ní chybět ani úplně nové scény a vtípky. Podle tvůrců to není obyčejný cenzurovaný Deadpool, ale "zážitek nejen pro nové diváky, ale i ty, co už Deadpoola viděli." Jenže u nás se pohádkového Deadpoola nedočkáme. Film se českým kinům vyhne. Nezbývá doufat, že se časem objeví na DVD a Blu-ray. Tak jako alternativní sestřih filmu s novými a prodlouženými scénami označený jako Super Duper $@%!#& Cut, který vyšel v létě.


Svět komiksu, vlastně Deadpoola!

Svět komiksu, vlastně Deadpoola!

Star Wars a Avengers: Nové seriály se starými herci

Star Wars a Avengers: Nové seriály se starými herci

Co znamenají poslední scény po titulcích Venoma?

Co znamenají poslední scény po titulcích Venoma?

 

Články odjinud