Další kopie Fortnite?

Další kopie Fortnite?
Sdílej
 
V novém ABC č. 5/2019 rozebíráme hry Battlerite Royale, Apex Legends, The LEGO Movie 2 Videogame a Anthem. Víš, co je možná jen další kopie Fortnite? Podívej se!

Battlerite Royale

Jen jeden zvítězí!

O Battlerite jsme už psali. Tato hra, která vychází z podobných pravidel žánru jako League of Legends, si nevedla špatně. Několikrát dokonce vyhrála cenu jako nejlepší hra zdarma na trhu. Jenže netrvalo dlouho a nastal obrovský odliv hráčů. Tvůrci se zoufale snažili nalákat nové. Přišli s nápadem, který je poslední dobou víc než populární – zavést takzvaný Battle Royal mód.

Platforma – PC

royale.battlerite.com

Apex Legends

Další kopie Fortnite?

Žánr Battle Royal je opravdu populární. Důkazem je, že přinášíme už druhou hru ze stejného soudku. Máte klasický ostrov, na kterém se musíte objevit a posbírat zbraně, abyste přežili útok ostatních. Tím, čím se Apex Legends odlišuje od jiných podobných titulů, jsou týmy. Hrajete totiž ve třech a když vás někdo zastřelí, můžou vás kolegové oživit.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

ea.com/games

The LEGO Movie 2 Videogame

Zachraňte městečko Bricksburg

V kinech můžete od začátku února vidět pokračování LEGO příběhu. Připomínáme proto, že spolu s filmem vyšla i hra. Proč by vás měla zajímat? Pokud jste fandové LEGO her, máte jistotu, že tohle vás bude bavit. Hra nabízí přes 100 hrdinů z obou filmů (včetně hlavních postav jako je Emmet nebo LEGO Batman) a příběh, který vás zavede nejen do lokací z předchozího filmu, ale i do samotného systému Systar a do mnoha dalších světů. 

Platformy – PC, Xbox One, PS4, Switch

legomovie2-videogame.wbgames.com

Anthem

Objevte nový svět s přáteli

Poslední dobou frčí kooperativní hry. To znamená, že místo příběhu, který si můžete sami odehrát, musíte společně s ostatními plnit nejrůznější mise. Jednou z takových her je Destiny a nově i Anthem. Obléknete si speciální robotický oblek, který vám dává různé schopnosti. Ať už toužíte být v roli těžkopádného tanku, rychlého samuraje nebo poletujícího mistra všech živlů.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

ea.com/en-gb/games/anthem


Více o těchto hrách v ABC č. 5/2019

Světy a umění Blizzardu: Herní legendy v jedné knize

Světy a umění Blizzardu: Herní legendy v jedné knize

Nintendo Labo: Papírový hardware

Nintendo Labo: Papírový hardware

Největší herní průšvih poslední doby?

Největší herní průšvih poslední doby?

Fortnite Battle Royale: Poslední zůstává

Fortnite Battle Royale: Poslední zůstává

 

Články odjinud