FOTOSOUTĚŽ: Ukaž SVINČÍK a vyhraj!

FOTOSOUTĚŽ: Ukaž SVINČÍK a vyhraj!
Sdílej
 
Máš ty, brácha nebo ségra pořádný svinčík v pokojíčku? Předveď se s ním v nové fotografické soutěži iabc.cz zvané Svinčík a dokaž, že být tak trochu čuně nemusí být na škodu.

Do každého pokoje patří trocha toho svinčíku. Fusekle a slipy ledabyle pohozené pod postelí, rozházená CDčka na stole, čokoláda rozmazaná na klávesnici, ostříhané nehty na koberci nebo kostky lega jako nástraha na bosé návštěvníky. Někdy je to opravdu hrůza a rodičům z toho tečou nervy.

Co ale dělat s takovým svinčíkem? Můžeš ho uklidit, což je trochu nůďo, nebo ho vyfotit a zaslat do fotografické soutěže Svinčík na www.svincik.cz. Vyhrát můžeš některý ze čtyřech PlayStationů 3, dvou PlayStationů Portable, nebo některou z dalších dvaceti pěkných cen.

Soutěž je rozdělena do dvou kol, ve kterých se bojuje vždy na novo o stejné ceny. O deseti výhercích v každém kole rozhoduje hlasování uživatelů a další tři fotky ocení porota složená z redaktorů časopisu ABC.

Aby dříve přihlášení nebyli zvýhodněni, prvních čtrnáct dní se fotografie pouze nabírají a až poté se týden hlasuje. Hlasování je omezeno na 10 hlasů za hodinu z jednoho počítače, jedné IP adresy nebo od jednoho přihlášeného uživatele. O svých výtvorech můžeš dát samozřejmě vědět svým kamarádům skrze Facebook, Twitter nebo e-mail. Třeba tě podpoří ;). Zúčastnit se můžeš samozřejmě obou kol soutěže.

Bližší informace o soutěži, včetně výčtu cen, návodu, jak soutěžit, a kompletních pravidel, najdete na www.svincik.cz.

Moderní vojenská technika: Neviditelný tank

Moderní vojenská technika: Neviditelný tank

Ropa utržená ze řetězu

Ropa utržená ze řetězu

Klíčová slova:
svincik
 

Články odjinud