Dobrodružné legendy z deskové hry Andor

Dobrodružné legendy z deskové hry Andor
Sdílej
 
Vydejte se za dobrodružstvím se svými kamarády a prožijte některé z legend Andoru. Za jakou z postav budete hrát? Za trpaslíka, kouzelníka, lučištníka nebo snad válečníka?

 

Hobit jako desková hra z Lego? Ano!

Hobit jako desková hra z Lego? Ano!

 

 

Všichni hrdinové mají své ženské protějšky na druhé straně karty, takže můžou hrát i máma, ségry, kamarádky... Mapa království Andor je rovněž oboustranná - na druhé straně najdete podzemí, ve kterém se odehrávají některé z legend. Na cestě za dobrodružstvím budete muset čelit nestvůrám známým i neznámým. Zatímco trolla, draka, černého mága a čarodějnici bezpečně pozná každý díky žánru fantasy, gory, skraly a wardraky potkáte v Andoru pravděpodobně poprvé. A buďte si jistí, nebude to přátelské setkání.

 

 

 

 

Při nebezpečí, kterému se v Andoru nevyhnete, přijdou vhod léčivé byliny, runové kameny, štíty, luky, přilbice, čarovné lektvary i dalekohled a mnohé další předměty. Hra je opravdu bohatá a má co nabídnout. Každá ze šesti legend je neopakovatelná a příběhy, které hrajete, vás vtáhnou do děje. Vždy se může přihodit něco nečekaného a je jen na vaší družině hrdinů, jak se s tím vypořádáte. První legenda je pouze výuková, aby každý pochopil základní mechaniku hry. Mohla by se zdát i nudná, ale nenechte se tím odradit! Hra rozhodně stojí za to.


90 %


+ neuvěřitelná znovuhratelnost, pořádná dávka herních komponentů, zabaví opravdu na dlouho

- složitější pravidla, delší herní doba



Simpsonovi se spojili s šachy

Simpsonovi se spojili s šachy

Proměnlivá Paříž: Cesta časem, z domova a ve 3D!

Proměnlivá Paříž: Cesta časem, z domova a ve 3D!


Malé mazané Memoto

Malé mazané Memoto

 

 

 

Články odjinud