10 důvodů proč chlemtat novou Crew

10 důvodů proč chlemtat novou Crew
Sdílej
 
Čerstvá Crew vytryskla. Skoro legendární komiksový magazín začal proudit v nové podobě, která se vyplatí rovnou desetkrát.

 

Recenze: Indiana Jones prolézá El Dorado

Recenze: Indiana Jones prolézá El Dorado

 

 

1. Více komiksů

Následujících šest čísel nabídne vždy dva dlouhé příběhy na pokračování doplněné o kratší komiks navíc. Výjimkou je číslo 35, kde se série Rex Mundi rozjíždí za významné asistence Loba a Batmana. Mínusem je, že bude méně místa na publicistiku. Plusem naopak to, že se doba čtení Crwe přitažlivě prodlouží.

 

2. Více barev

Komiksy na pokračování si vyžádaly Crew, která bude komplet v barvě. Krvavé cákance proto na více než 70 stranách rozhodně vyniknou.

 

3. Rex Mundi

Slavná komiksová série se odehrává v duchu mysteriózního thrilleru v alternativní Evropě začátku 20. století. Je to něco jako Šifra mistra Leonarda – jenže lepší. První díl v Crwi č. 35 má sice ještě trochu pomalejší rozjezd, ale pak si radši držte trencle.

 

4. Skalpy

Druhá slavná komiksová série je temnou noirovou kriminálkou. Detektivka z postředí indiánské rezervace vzala v době svého vzniku komiksový svět útokem. A pořád funguje. Její autor Jason Aaron teď pro Marvel píše příběhy Wolverina a některých X-Menů. Skalpy začínají v Crwi č. 36.

 

5. Starý dobrý bonus komiks

Nebyla by to Crew, kdyby v ní nebylo ještě něco navíc! Kromě sérií Rex Mundi a Skalpy se v každém čísle objeví nějaký kratší komiksový příběh s osvědčenými a oblíbenými hrdiny.

 

 

 

 

6. Slevy jako řemen

Crew je magazín komiksových fandů, co ví, jak své čtenáře rozmazlovat. A co rozmazlí lépe, než pěkné dárky. V Crwi mají podobu opravdu štědrých slev na vybrané komiksové knihy. Protože se vydavatelství navíc chystá příští rok vydat Rexe Mundiho a Skalpy v knižní podobě (a pak pokračovat dalšími díly, když se série chytnou), nechybí sleva i na tyto tituly. Kupóny z jednotlivých čísel se navíc sčítají.

 

7. Pravidelné dávky

Přiznejme si, že jedna věc Crwi nešla: vycházet pravidelně. Častá zpoždění způsobily pozdě dodané komiksy ze zahraničí. S tím je teď ale konec. Další díly Rexe Mundiho a Skalpů čekají v záloze, takže Crew bude vycházet s kadencí samopalu vzoru 24. Prostě TA-TA-TA-TA-TA-TA!

 

8. Odvaha pod palbou

Crew už dlouho fungovala jako testovací pole pro to, které komiksy a jejich autoři se u nás budou líbit, případně co se asi může chytit. Ale jestli nový koncept vyjde, může si časopis dovolit vyrukovat třeba i s hodně odvážnými věcmi. Takovými, na jaké by si jinak netroufl.

 

9. Víc než hlt

S tím souvisí i další výhoda: Spíš než krátké povídky o tom či onom od toho či onoho Crew konečně servíruje pořádné porce. A co si budeme povídat, komiksové příběhy na pokračování fungují často mnohem lépe než kratinké jednohubky.

 

10. Krvavá historie

Jako časopis s dlouholetou tradicí má Crew na co navazovat. Ještě podstatnější je to, že řezníci z Crwe díky této tradici mají bohaté zkušenosti s tím, co po nich český komiksový čtenář chce. A podle toho se taky chovají. Můžete si být proto jistí na 90 a více procent, že to, co naporcují a naservírují, bude chutnat.

 

 

Recenze: Kelt Sláíne vypouští Křeč obludnosti

Recenze: Kelt Sláíne vypouští Křeč obludnosti

Recenze: Soví tribunál je batmanovská událost roku

Recenze: Soví tribunál je batmanovská událost roku

Recenze: Vzestup Sithů dává Star Wars novou Sílu

Recenze: Vzestup Sithů dává Star Wars novou Sílu

Klíčová slova:
komiks, crew, Komiksy na Heureka.cz
 

Články odjinud