Kdo bude v nových X-Menech

Kdo bude v nových X-Menech
Sdílej
 
Klan X-Menů je početný. Podívejte se na přehled hrdinů, kteří nebudou chybět v pokračování obou (!) x-menovských sérii a filmového Wolverina.

 

Comic Con: X-Meni přichází i s vražednými Sentinely!

Comic Con: X-Meni přichází i s vražednými Sentinely!

 

 

Film X-Men: Days of Future past nás vezme na výlet do minulosti i budoucnosti. Ze světa od teď za pár let, který ovládli mutanty vraždící roboti Sentinelové, se Wolverine vydává zpátky v čase do 70. let. Chce varovat nic netušící X-Meny. Novinka je tím pádem pokračováním původní trilogie filmů X-Men, X-Men 2 a X-Men: Poslední vzdor – a zároveň předchozí X-Men: První třídy. Více o tom čtěte tady.

 

Kdo tam bude?

 

Wolverine

Jeden z nejoblíbenějších mutantů zatím nechyběl v jediném x-menovském filmu. V chystané novince X-Men: Days of Future past bude mít důležitou roli. A proslýchá se, že herec Hugh Jackman dostal nabídku, že když si Wolverina zahraje ještě aspoň třikrát, na ůčtě mu přistane 100 miliónů dolarů.

 

Rogue

Schopnosti absorbovat sílu a dovednosti jiných se dobrovolně vzdala ve třetím dílu X-Men: Poslední vzdor. Co to zmanemá pro Days of Future Past?

 

Storm

V komiksové předloze Days of Future Past má důležitou roli: jako jedna z mála je ještě schopná vzdorovat zabijáckým robotům Sentinelům, kteří už většinu ostatních mutantů vyvraždili.

 

Další mutant se vrací! X-Meni jsou pohromadě!

Další mutant se vrací! X-Meni jsou pohromadě!

 

Profesor X

Uvidíme ho hned dvakrát. Jako mladého dlouhovlasého šviháka v podání Jamese McAvoye z X-Men: První třída. I jako holohlavého moudrého profesora na vozíčku, kterého si Patrick Stewart zahrál i v původní trilogii. Ten ovšem ve filmu X-Men: Poslední vzdor zemřel. Nebo ne?

 

Magneto

Také pán magnetismu má v Days of Future Past hned dvojí podobu. Mladší verze s tváří Michaela Fassbendera z X-Men: První třídy ještě není tak docela zlá. Starší z původní trilogie v podání Iana McKellena ale X-Menům docela zatápí. Jak to bude v budoucnosti?

 

 

Colossus

Hora svalů obalená kovem se v původní trilogii jenom mihla. V Days of Future Past by měl mít více práce.

 

Iceman

Mladý mutant se schopností ovládat teplotu a veškerou vodu kolem proměnit v led měl v původní trilogii celkem důležitou roli. Jak si povede v novince?

 

Shadowcat

Kitty Pryde umí procházet zdmi, jak efektně demonstrovala v Posledním vzdoru. V komiksové předloze Days of Future Past je to právě ona, kdo cestuje do minulosti...

 

(Staro)noví X-Meni: Kdo se přidá k Wolverinovi?

(Staro)noví X-Meni: Kdo se přidá k Wolverinovi?

 

Beast

Mladší verze modrého inteligenta se zvířecími schopnostmi byla už v První třídě, takže nemůže chybět. Se starší verzí z původní trilogie to už ale asi není tak žhavé.

 

Mystique

Opět se připravte na mladší verzi z První třídy. Starší (a zlobivější) ostatně přišla v Posledním vzdoru o své schopnosti.

 

Bishop

Úplný nováček mezi známými hrdiny je ve filmu mladší než v komiksu. V komiksové sérii je strážcem pořádku, který se dostane do naší současnosti z jedné z možných verzí budoucnosti. Ta je mimochodem post-apokalyptická.

 

Havok

K vidění byl už v První třídě. A je to mimochodem Cyclopsův mladší bratr.

 

Quicksilver z Avengers bude i v nových X-Menech!

Quicksilver z Avengers bude i v nových X-Menech!

 

Quicksilver

Mutant, který je v komiksech synem Magneta, kupodivu nebude chybět ani v Avengers 2. V obou případech je ale na 99% bude hrát jiný herec a jednotlivé verze nebudou mít (skoro) nic společného. Více se o tom dozvíte tady.

 

Blink

Tato dáma je z budoucnosti a dokáže se teleportovat. To se hodí zvlášť proto, že původní teleportér Nightcrawler v Days of Future Past (už zase) cyhbí.

 

Warpath

Indiánský mutant na válečné stezce je důležitým nováčkem. Potenciálně by se totiž mohl objevit v chystaném filmu X-Force o novém superhrdinském týmu mutantů.

 

Sunspot

Silák a bijec, který čerpá sílu ze Slunce, je dalším důležitým nováčkem. Dočkáme se ho později v X-Force?  

 

V novém filmu s X-Meny nechybí Wolverine!

V novém filmu s X-Meny nechybí Wolverine!

 

Kdo tam bude CHYBĚT?

Viděli jsme je v předchozích x-menovských filmech, ale přestože je novinka Days of Future Past nacpaná lidmi jako ranní autobus, tihle v ní nebudou.

 

Z původní trilogie X-Men: Cyclops, Jean Grey, Nightcrawler, Beast (starší), Toad, Angel (kluk)

 

X-Men: První třída: Angel (holka), Emma Frost

 

Z filmu X-Men Origins Wolverine: Gambit, Sabretooth

 

Z filmu Wolverine: Jukio

 

X-Men: Days of Future Past bude v kinech od 22. května 2014.

 

 

Thor si hraje na Pána prstenů: Epická upoutávka

Thor si hraje na Pána prstenů: Epická upoutávka

První plakát na S.H.I.E.L.D.: Coulson je zpátky!

První plakát na S.H.I.E.L.D.: Coulson je zpátky!

Iron Man je zachráněný: Robert Downey Jr. podepsal!

Iron Man je zachráněný: Robert Downey Jr. podepsal!

Klíčová slova:
marvel, film, x-men
 

Články odjinud