Hry.abicko.cz: Nejlepší pecky zadarmo na jednom místě

Hry.abicko.cz: Nejlepší pecky zadarmo na jednom místě
Sdílej
 
Máte rádi hry, ale nechce se vám za ně utrácet? Máte slabý počítač, který nespustí ty nejnovější? Nebo se prostě nudíte? Tak mrkněte na nový web hry.abicko.cz!

 

 

Na webu hry.abicko.cz najdete výběr nejlepších her zadarmo a beze všech zbytečností kolem. Stačí jen kliknout a můžete hrát. V orientaci mezi jednotlivými tituly vám pomůže přehledné menu, můžete si vybrat mezi strategickými, válečnými či farmářskými hrami. Kdybyste byli na vážkách, poradí vám kategorie nejhranější, díky které snadno zjistíte, jaké hry jsou právě teď v kurzu. Všechny tituly mají český popis, takže se můžete snadno rozhodnout i v případě, že jste o dané hře v životě neslyšeli.

Mezi hry, které si bezpochyby zaslouží větší zmínku, patří skvělé World of Tanks či World of Warplanes. Obě hry je sice třeba stáhnout, ale oplatí vám to hodinami zábavy v kokpitu válečného letadla nebo v kabině tanku. Obě mají profesionální český dabing, nemusíte se bát, že byste něčemu nerozuměli.


ELfové, skřeti a tak plánují ATAK! •  archiv


Z her, které si můžete zahrát přímo v prohlížeči, bychom vyzdvihli Shakes&Fidget, ve které můžete hrát za lidi, trpaslíky, elfy, gnómy, skřety, temné elfy i démony. Tohle zábavné RPG je až nebezpečně návykové! Ne jinak jsou na tom The Settlers Online podle legendární strategie. S plnou podporou přímo od Ubisoftu patří mezi špičky her v prohlížeči. A pokud jste spíše na farmaření, nezbývá než doporučit Farmeramu. Roztomilá zvířátka vám spraví i ten nejhorší den. Všechny tituly, které tu najdete, jsou navíc kompletně v češtině.

Snad jsme vás malou ochutnávkou přesvědčili, a kdyby ne, mrněte na web sami. Na hry.abicko.cz toho najdete spoustu a navíc s jistotou výběru toho nejlepšího. Tak hurá pařit!

 

 

10 nejlepších trailerů na nejzajímavější hry z výstavy E3

10 nejlepších trailerů na nejzajímavější hry z výstavy E3

Hraj FIFA World online: Kdy jindy, než teď?

Hraj FIFA World online: Kdy jindy, než teď?

Se hrou Titanfall rozpoutáte robotí peklo!

Se hrou Titanfall rozpoutáte robotí peklo!

Klíčová slova:
hry, Hry pro PC na Heureka.cz
 

Články odjinud