ROTO ABC: Stavebnice od ábíčka!

ROTO ABC: Stavebnice od ábíčka!
Sdílej
 
Také rádi stavíte, skládáte, montujete? Zkuste naši stavebnici ROTO ABC.

 

Nosné a plošné prvky stavebnice ROTO ABC jsou vyrobeny z pevné 1,8 mm silné kašírované lepenky potažené lesklým laminem. Díly jsou perforované děrami o průměru 8 mm, do nichž pasují plastové šrouby. Mají šestibokou hlavičku s drážkou, takže se dají utahovat konstrukčním klíčem i šroubovákem. Zajišťují se šestibokými plastovými matkami. Dalšími plastovými díly jsou například kolečka a montážní klíče. Papírové konstrukční prvky jsou všechny v bílé barvě, dají se však kombinovat s barevnými prvky ze slabšího kartonu. Ty se přichycují pod šrouby vně stavěného modelu.

Video se připravuje ...

ABC Roto: Stavebnice papírových aut • Zdroj: redakce ABC

ROTO ABC: Pro naše čtenáře

Časopis ABC usiloval o hračku či stavebnici s vlastním logem z toho důvodu, že ábíčko je určeno technicky nadaným dětem. A my toto nadání u svých čtenářů chceme dál rozvíjet! ROTO ABC přesně tato kritéria splňuje, protože hlavní výhodou stavebnice je nekonečná variabilita skládání. Při skládání se můžete držet návodů nebo popustit uzdu své fantazii. V každém případě vydrží jedna stavebnice na dlouhé týdny hraní.

Video se připravuje ...

ABC Roto: Motorka z papíru • Zdroj: redakce ABC

Sety se doplňují

Do prodeje jdou v průběhu listopadu hned čtyři sety stavebnice ROTO ABC – Motocykly (set M), Auta (set D), Letadla (set F) a Stavební stroje (set K). V setu M a D najdete návod na 20 modelů, v setu K na 21 modelů a v setu F dokonce na 25 modelů! Všechny sety lze kombinovat mezi sebou a vytvářet tak větší a náročnější stavby. Stavebnice má díky papírovým dílům velmi příznivou prodejní cenu. Koupíte ji ve velkých hračkářstvích nebo s jistotou na e-shopu www.efko.cz.

ABC TV: Stavíme letadlo a vrtulník z ábíčkářské stavebnice

ABC TV: Stavíme letadlo a vrtulník z ábíčkářské stavebnice

5 videoher na Vánoce 2017

5 videoher na Vánoce 2017

ABC TV: Stavíme stavební stroje z ábíčkářské stavebnice Roto

ABC TV: Stavíme stavební stroje z ábíčkářské stavebnice Roto

ABC TV: Stavíme letadlo a vrtulník z Roto ABC

Video se připravuje ...

ABC TV: Letadlo a vrtulník ze stavebnice ABC Roto • Zdroj: redakce ABC

 

Články odjinud