Jak na Ylands 4: Tvůrčí mód

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Tvůrčí mod nebo režim je další z variant, jak hrát Ylands zcela nespoutaně. Jak se aktivuje a co je v něm možné se dozvíte na dalších řádcích!

Tvůrčí mód je herní režim, ve kterém se ocitnete na jediném ostrově, který si můžete dopředu nastavit dle svých požadavků - zejména, co se týká jeho podnebného pásma. Budete craftovat, nocovat i stavět - ale s větší volností. Ve videu se dozvíte více. A nezapomeňte si přečíst i další vysvětlení pod videem!

Video se připravuje ...

Začínáme s Ylands: Tvůrčí mód • Zdroj: redakce ABC

Hod kostkou

Zásadním rozdílem oproti ostatním režimům je přítomnost Tvůrcovy kostky, která - pokud ji hráč umístí do příslušného slotu - otevře přístup ke všem předmětům, které se ve hře vyskytují. Hráč tak může stavět bez vyhledávání zdrojů, umísťovat do světa vzrostlé stromy, nejrůznější zvířata a podobně.

Ylands: Hra dle vašeho scénáře •  archiv distributora

Vrtulák z Ylands

Kromě kostky začíná hráč hru s dalším zásadním vybavením. Předně je to zbroj, která mu poskytuje nesmrtelnost (stejně jako Kostka, která navíc způsobuje, že hráče ignorují za normálních okolností nepřátelská zvířata), ale třeba i helma, která mimo jiné, svítí hráči svou lampou. Boty umožňují rychleji běhat a vrtulový batoh létat, což je ideální způsob přesouvání na větší vzdálenosti, stejně jako velké usnadnění při stavbě vyšších objektů.

Vrtulová baťožina v Ylands •  Bohemia Interactive

Přečtěte si také:

Jak na Ylands 1: Získávání surovin a crafting

Jak na Ylands 1: Získávání surovin a crafting

Jak na Ylands 2: Noc, práce se světlem a umisťování předmětů

Jak na Ylands 2: Noc, práce se světlem a umisťování předmětů

Jak na Ylands 3: Základy stavění

Jak na Ylands 3: Základy stavění

Jak na Ylands 5: Plavba po  moři

Jak na Ylands 5: Plavba po moři

 

Články odjinud