Paprsky v temnotách: Nejlepší scifi akce v galaxii

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Vezměte lasery, temnou místnost, dunivou hudbu a kouřové efekty a máte laser game – o zábavu postaráno! Paprsky protínají temnotu v nejlepší scifi akce v galaxii. Ábíčko vyzkoušelo Galaxy Laser Game v Praze.

Některé věci fungují na všechny. Třeba laser game. Ať už je vám 15 nebo 50 let, stanete se po uchopení zbraně s laserovým paprskem vojákem z budoucnosti, který chce porazit co nejvíce nepřátel. A zároveň to schytat do terčů na hrudi a zádech co nejméně.

Krčím se za přepážkou a vysílám laserové záblesky přes arénu Galaxy Laser Game. Spolubojovník (a autor ábíčka) Ondřej hlídá druhou stranu. Na druhém konci temné haly jsou kamarádi z redakce. Teď jsou to ale naši nepřátelé. Na život a laser.

ABC armáda v Galaxy Laser Game

Na pozvání Galaxy Laser Game jsme v redakci vytvořili skupinu 18 lidí. Většina z nás laser game už někdy v životě hrála, takže jsme věděli, co nás čeká. Technologie jako taková se totiž moc nemění.

V zásadě jde o to, že dostanete bytelnou vestu se svítícími terči na zádech, hrudi a ramenech. Terče jsou osazené senzory citlivými na zásah (neškodným) laserovým paprskem. Vestu spojuje kabel s puškou, která po zmáčknutí spouště blikne světelným pulzem – to je ten laser. A zbytek už záleží jen na vašem rozhodnutí.

Terče jsou vidět i přes hustou mlhu •  Galaxy Laser Game

Nepřátelé zahájili cílený útok na naši pozici. Přesouváme se s celou jednotkou do předem dohodnutého rohu místnosti. Fotografka Anna vyměnila foťák za pušku a společně se šéfredaktorem Zdeňkem zdatně přesun kryje. Zdá se, že koordinovaná taktika nepřátele zaskočila.

Pozor na agenta

Postupně jsme vyzkoušeli tři režimy soubojů. Klasický deathmatch je v 18 lidech přeci jen zmatený, takže volíme souboj dvou a později tří týmů.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

 

Články odjinud