Videohra TROPICO 3: Buďte lidumilem, nebo diktátorem + VIDEORECENZE uvnitř!

Videohra TROPICO 3: Buďte lidumilem, nebo diktátorem + VIDEORECENZE uvnitř!
Sdílej
 
  Ve stavitelské strategii Tropico 3 jste prezidentem malého ostrovního státu, jehož osud máte v rukou. Budujete doky, továrny, farmy, hospody i kostely a přitom si určujete svoje priority.


Převedete státní peníze na vlastní švýcarské konto, nebo uspokojíte obyvatele a velké mocnosti, jež občas nasypou do vaši země nemalé dotace?

 

Tahle hra vás hned chytne svoji brilantní grafickou podobou a atmosférou s kubánským nádechem. A Nejen tím. Tropico 3 má tak přehledné ovládání, že si budovaní dokonale užijete a na židli se budete kroutit v rytmu španělské hudby. Hra vám pohotově vysvětlí položky v menu, čas od času vyskočí i doporučení na stavbu určitého typu budovy a statistiky jsou také po ruce. Vybudujete tropický ráj plný pláží a zábavních podniků nebo z obyvatel uděláte otroky na tabákových plantážích? To vše je jen na vás, ale jak už to mnohdy bývá, nejlepší je zlatá střední cesta.

 

 

Cest jak dosáhnout svého je mnoho, jmenujme třeba možnost regulace příchodu imigrantů nebo zřizování odposlechů. Tropico 3 se nad totalitní praktiky ale s nadhledem a humorem vyvyšuje a ponechává jen radost z budovaní v exotickém prostředí. Tropico 3 je hra s neutichajícím pulsem života, která nabízí nonstop zábavu.

 

Hodnocení: 80%

+ chytne a nepustí, exotická a dobře vypadající grafika, hudba, kampaň i volná hra, neustále se něco děje, přehledné ovládání

- málo novinek oproti minulému dílu

Výrobce: Haemimont Games

Web: www.tropico3.com

 

Podívejte se na videorecenzi Tropico 3

 

Klíčová slova:
videohra, Tropico 3
 

Články odjinud