Videohra The Sims 3: Cestovní horečka - staňte se mumií

Videohra The Sims 3: Cestovní horečka - staňte se mumií
Sdílej
 
Při hraní populárních The Sims 3 dáváme svým virtuálním hrdinům pěkně zabrat. Musí chodit do práce, studovat či makat v posilovně. Občas jim povolíme uzdu a umožníme uspořádat párty, zajít na večeři, rybařit nebo flirtovat s holkami. Nebuďte na ně zlí a dopřejte jim pořádnou dovolenou spojenou s parádním dobrodružstvím! To vše nabízí povedený datadisk Cestovní horečka.

 

Stačí, aby váš simík zvednul telefon a objednal si zájezd do Egypta, Číny nebo Francie. Zapomeňte ale na flákání po plážích! Například v Egyptě budete prolézat temné hrobky (dokonce si v nich můžete i schrupnout), utíkat před mumiemi, řešit jednoduchá puzzle, navštěvovat pyramidy a seznamovat se s novými přáteli. Jak dlouho v dané zemi zůstanete, záleží na vás. Každý splněný úkol znamená prodlužení povolení k pobytu a můžete si vydělat i pěný balík Simoleonů.

 

Cestovní horečka přidává původním The Sims 3 osvěžující prvky adventury a zároveň rozšiřuje možnosti i schopnosti samotných simíků. V Číně se mohou naučit bojová umění, po návštěvě Francie z nich budou mistrní výrobci ovocných nektarů a z Egyptských hrobek si odvezou plány na stavbu čtyřpodlažních sklepů. Dobrodružná Cestovní horečka nezklame žádného fandu The Sims 3.

 

Ukázka z PC hry The Sims 3: Cestovní horečka

 

 

Hodnocení: 85%

+ systém udělování víz za plnění úkolů, mnoho nových dovedností, předmětů a možností, skvělá atmosféra nových prostředí, výborné oživení hry

- kolísavá zábavnost některých úkolů

Výrobce: Electronic Arts

Web: www.thesims3.com

 

Při hraní se dozvíte:

- jak vypadá Sfinga

- co je ukryto v pyramidách

- zajímavosti z Číny, Egypta i Francie

- rozdíly ve zvycích a zálibách obyvatel těchto zemí

 

 

Články odjinud