Teď frčí VIDEOHRA King’s Bounty: Armored Princess

Teď frčí VIDEOHRA King’s Bounty: Armored Princess
Sdílej
 
Arcidémon je na lopatkách a zplozenci temna již nesužují obyvatele Fereldenu. Tedy pokud jste dohráli skvělé RPG Dragon Age: Prameny. Chcete další nášup poctivého fantasy? King’s Bounty: Armored Princess dokáže v tomto směru vydatně uspokojit.

 

Však taky jde o samostatně hratelný datadisk ke King’s Bounty: The Legend, což je mix RPG a tahové strategie, který přestože je klonem populárních Heroes of Might & Magic, dokázal vrazit meč do hráčských srdcí svou úžasnou pohádkovou grafikou a obrovským světem vyzívajícím k prozkoumání. V podstatě to samé nabízí Armored Princess a přihazuje pár změn i vylepšení.

 

 

Váš rodný hrad obléhají démoni a princezna Amélie se vydává do říše Teana hledat pomoc. K ruce má nového společníka, malého draka, jež dokáže v tahových bitvách smést nepřátele mohutným kopem nebo ohnivým dechem. Líbila se nám i nová rasa Ještěrů, vychutnali jsme si boje s podivnými droidy i jejich větší odrůdou jménem Driller vyzbrojenou účinným vrtákem. Potěšilo nás setkání se slizouní hlavou a mnoha dalšími nepřáteli či velkými monstry.

 

Hromada questů, příběh, vylepšování schopností princezny i tahové bitvy, v nichž musíte důkladně promýšlet taktiku. To všechno žene Armored Princess dopředu a hru tak ne a ne vypnout.

 

Hodnocení: 79%

+ výborné grafické zpracovaní, obrovský svět, doladěné herní principy, příběh, noví společníci i nepřátelé, taktické možnosti v bitvách

- pozdější fáze hry je už zdlouhavá, chybí multiplayer, pouze v angličtině

Výrobce: Katauri

Web: www.kings-bounty.com

Klíčová slova:
videohra, King’s Bounty
 

Články odjinud