YouTubeMag: Kdo se bojí slendytubbies? Horší než Slenderman?

YouTubeMag: Kdo se bojí slendytubbies? Horší než Slenderman?
Sdílej
 
Youtube je plný hororů od Slendermana po slendytubbies! Vystraší vás víc Stejk, GoGoMan, nebo TheMadKyo? Čtěte novinky o youtuberech!

Kdo se bojí...

Víte, jak se to říká: „Kdo se bojí, nesmí sbírat pudink v lese plném teletubbies.“ Zvlášť když to nejsou teletubbies, ale slendytubbies – zrůdy vytvořené částečně z teletubbíků a částečně ze Slendermana. Ano, ze Slendermana; to je takový ten nesmírně vyhublý strašidlák, příšera samá ruka, samá noha, který brousí po temných lesích ve štramáckém (byť notně prohnilém) obleku a cení tam zuby na své oběti... pokud tedy ve své bledé tváři bez očí, úst a nosu nějaké ty zuby vůbec má.

A jako by toho nebylo málo, existuje hra Slendytubbies, naprosto děsivá hororová příšernost, ve které s rozklepanýma nohama putujete po půlnočním lese a sbíráte tam pudink (protože co jiného také dělat o půlnoci v lese, že). Slendytubbíci ale nejsou nikdy daleko a jdou po vás... a po vašem pudinku. Protože pudinku prostě žádný slendytubbík neodolá! Rozhodně tedy ne, pokud na něj viděl tuhle japonskou reklamu.

 

Slenderman: Virtuální běs

Slenderman: Virtuální běs

Letsplay slendytubbies

O tom, jak výtečný nápad putování takovým lesem zamořeným zabijáckými slendytubbíky je, teď může vyprávět youtuberka TheMadKyo, která v jakémsi strašidelném sklepě vykutala svůj starší letsplay téhle hry. Název jejího videa opravdu nekecá: takový křik jste ještě neslyšeli.

Český youtube se v tomhle týdnu vůbec nesl ve znamení hororu. Třeba takový Stejk si nasadil superstrašidelnou čepici se samolepkou na rovném kšiltu (vážně, tyhle parodie na kšiltovky s pořádným ohnutým kšiltem jsou strašidelnější než tarantule pod záchodovým prkýnkem) a při svitu baterky na mobilu se jal vyprávět strašidelné historky.

V jeho podání přitom zazní i proslulý ultrakrátký horor, který patří k těm nejkratším a nejstrašidelnějším děsivým historkám (v mnoha obměnách jej najdete na sociální síti Reddit): Vypráví o tatínkovi, který ukládá synka do pelechu a ten mu říká: „Tati, podívej se pod mou postel, jestli tam nejsou příšery“; když se tatínek podívá pod postel, spatří tam přesnou kopii svého synka, která na něj odtud šeptá: „Tati, někdo leží v mé posteli!“ Brr.

U GoGoMana taky straší:

GoGoMan a Paranormal Activity

GoGoMan si vzal zjevně inspiraci z filmové série Paranormal Activity, která si vzala inspiraci z filmové série Poltergeist, která si vzala inspiraci ze skutečnosti, že v některých domech prostě opravdu straší. Teď už se můžeme jen pohodlně usadit na kavalec, natáhnout si tlusté ponožky, cucat horký čaj a čekat, až u GoGoMana začne strašit ve skutečnosti, protože když si někdo zahrává s tajemnými silami, tak se ty tajemné síly občas nakrknou a dají mu to pěkně zbaštit.

Jako jasně, GoGoManův klip strašidelný je, ale ať k nám pak neutíká pro pomoc, až na něj v půl třetí ráno vystartují zpod polštáře nabroušení slendypokémoni.

Pojďme si teď už ale od toho strašení konečně vydechnout, jinak večer opravdu neusnem. Co se takhle pro změnu podívat na něco nekonfliktního a nestrašidelného, jako je třeba nějaký ten trendy make-up v podání youtuberky z kanálu GetTheLook?

 

Áááááááááááááá! No to snad ne! Zářivě zelené oči a fialové rty? Tak to je to nejstrašidelnější, co jsem dneska viděl. Vážně, na tohle nemají slendyteletubbíci, slendypokémoni, slendykřemílek se slendyvochomůrkou a zombíky, se kterými se ve svém letsplayi potýká WedryLP dohromady. Dejte nám pokoj s fialovými rty!

Více o youtuberech najdete tady

AtiShow: Jdu si za svým snem

AtiShow: Jdu si za svým snem

Misha: Rozhovor s neslavnějším mladým českým youtuberem

Misha: Rozhovor s neslavnějším mladým českým youtuberem

 

Články odjinud