Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 18 s domácím mazlíčkem Obrem Dobrem

Nové číslo ABC: Ukázka z ábíčka 18 s domácím mazlíčkem Obrem Dobrem
Sdílej
 
Právě vychází ABC 18. Podívejte se, co bude v novém čísle ábíčka. Obr Dobr je nejlepší kámoš člověka. Domácí mazlíčci se vrací. Postavte si mrakodrap!

ABC 18: Obr Dobr a další domácí mazlíčci

Právě vychází nové ABC. Uvnitř najdete všechno o novém filmu Obr Dobr. V hlavním tématu se znovu věnujeme domácím mazlíčkům. Mimo jiné se dozvíte, že asi brzy budeme doma chovat hravé šelmičky.

Tvůrci umělé inteligence prorazili do her. NASA se chystá osedlat asteroid. Přijíždí náklaďáky budoucnosti na elektřinu. Minikáry závodí bez motoru. Fregatky vydrží létat dva měsíce bez přistání. To vše a mnohem více najdete v ábíčku 18.

Samozřejme nechybí vystřihovánka mrakodrapu Hearst Tower.

ABC 18 vychází 30. 8.

ABC na Festivalu vědy

Vědecko-technická laboratoř pod širým nebem, to je akce, která se počátkem školního roku už poněkolikáté pořádá na Vítězném náměstí v Praze. V minulosti nesla název Vědecký jarmark, letos se poprvé přestavuje jako Festival vědy. Akci pořádají vysoké školy s technickým zaměřením, které zde veřejnosti představují své studijní a vědecké programy. Stejně tak se tu prezentují i velké firmy s vlastním technologickým výzkumem.

Ale nemějte strach, nejde o suchopárné předvádění technologií. Festival vědy je naopak velmi zábavná akce se spoustou zajímavých experimentů, které si můžete vyzkoušet sami. Letošní festival vědy se koná ve středu 7. září od 8.30 do 17.30. Blíže o programu se dočtete na festival-vedy.cz. Stejně jako v minulosti na této akci najdete i stánek našeho časopisu.

 

Obr Dobr: Vítejte do země snů a obrů!

Obr Dobr: Vítejte do země snů a obrů!

World of Warcraft: Legion! Návrat Plamenné Legie

World of Warcraft: Legion! Návrat Plamenné Legie

Klíčová slova:
abc, ABC 18, nové číslo, ochutnávka, ukázka