Nové ABC 25-26/2018: Vánoční dvojčíslo! 100 stran a Aquaman

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Nové číslo časopisu ABC je právě v prodeji. Vánoční dvojčíslo má 100 stran a Aquamana na obálce. Uvnitř najdete všechno o novém filmu a dvojitou porci dalších zajímavostí.

 

Aquaman je superhrdinský film z hlubin oceánu. Všechno o novém vládci Atlantidy najdeš ve vánočním dvojčísle časopisu ABC. Ábíčko tentokrát přináší dvojitou porci zajímavostí. Hlavním tématem je digitální egyptologie. Koně čtou naše pocity. Exoskelety ti propujčí nadpřirozenou sílu. Seznam se s revolučním letadlem Volerian. Proč ubývají sovice sněžní? Přišel konec dalekohledu Kepler, slavného lovce exoplanet. Jak probíhala evoluce prvních ryb? Podívej se na autonomní lodě nebo umění od Blizzardu. Víš, kde se vzala čokoláda? Nebo že nastává návrat hradů?

Plakáty v ABC č. 25/2018: Aquaman, Spider-Man a Bumblebee •  ABC

ABC č. 25-26/2018 vychází 4. 12.

Vánoční ábíčko přináší 100 stran zábavy a informací, tři filmové plakáty s Aquamanem, Spider-Manem a nejoblíbenějším Transformerem Bumblebee, papírový model netradičního betlému Zrození republiky československé anebo chytrou vystřihovánku ze série Já budovatel. ABC vychází dvakrát měsíčně - informuje, baví a podporuje tvořivost! Další novinky a archiv starších čísel najdeš na ábíčko.cz! bíčko je vždycky s vámi!

>>Objednejte si nové ABC tady!

ABC č. 25-26/2018 vychází 4. 12. •  ABC


Aquaman: 6 tajemných tváří superhrdiny, které neuvidíte

Aquaman: 6 tajemných tváří superhrdiny, které neuvidíte

Vystřihovánky v ABC 25/2018

Vystřihovánky v ABC 25/2018

Captain Marvel: Strážkyně galaxie v novém českém traileru

Captain Marvel: Strážkyně galaxie v novém českém traileru

ABC TV: Na návštěvě v továrně na autíčka

ABC TV: Na návštěvě v továrně na autíčka

Klíčová slova:
abc, časopis ABC, Aquaman