Hlasování! Papírový pohár: Cena čtenářů ABC - Žáci

Hlasování! Papírový pohár: Cena čtenářů ABC - Žáci
Sdílej
 
Hlasujte v anketě Papírový pohár: Cena čtenářů ABC a vyberte nejlepší papírový model v kategorii Žáci. Vítěz získá celoroční předplatné ábíčka. Hlasování probíhá od 26. 7. do 30. 8. 2021.

Časopis ABC vyhlásil soutěž Papírový pohár o nejlepší papírový model. Prvním soutěžním tématem je architektura. Atraktivní ceny můžou vyhrát soutěžící ve třech věkových kategoriích. Kromě toho probíhá také hodnocení čtenářů ábička. V termínu 26. 7. – 30. 8. můžete hlasovat na webu abicko.cz o tom, kdo se stane výhercem v kategorii Cena čtenářů ABC a získá roční předplatné časopisu ABC.

Hlasování v anketě Papírový pohár: Cena čtenářů ABC probíhá ve třech kategoriích: Žáci (do 13 let), Junioři (14 - 18 let) a Senioři (od 18 let).

Papírový pohár čtenářů ABC

Prohlédněte si galerie fotografií modelů přihlášených do soutěže. Najdete je v rubrice Papírový pohár. Nebo se k nim dostanete, když kliknete na odkaz „Více" u jednotlivých soutěžících přímo v anketě.

V této anketě můžete hlasovat v kategorii Žáci. V kategorii Junioři můžete hlasovat tady a v kategoriiSenioři můžete hlasovat tady.


Papírový pohár: Soutěž o nejlepší papírový model

Papírový pohár: Soutěž o nejlepší papírový model