Trápí vás doma ucpaný odpad? Povolejte tatínka a kameru

Trápí vás doma ucpaný odpad? Povolejte tatínka a kameru
Sdílej
 
Máte doma problém s odpadem? Upozorněte tatínka na novou vychytávku v podobě inspekční kamery. Pokud jste už někdy v minulosti měli tu čest s takovou nepříjemností, víte dobře, že nejde o nějakou drobnost. Naopak, řešení musí přijít ke slovu co nejdříve a je pravda, že se počítá snad každá hodina. Současně není vhodné jednat ukvapeně, protože vhodně pomoci může i moderní technika. 

Zprůchodnit znovu kanalizaci, to je cíl, který máme v takové chvíli před sebou. Kamera, která odhalí příčinu problému, je tedy pomocníkem k nezaplacení. A přitom nezáleží na tom, zda jde o bytovku nebo rodinný domek na předměstí.

Instalatérské pero a silná chemie nezabírají

Zkusili jste už vše, co se v podobných momentech nabízí. Pořídili si instalatérské pero, snažili se znovu obnovit normální stav věcí i s pomocí agresivních chemikálií. Ale stále se nic neděje? Potom je zřejmé, že problém odhalí až inspekční kamera, která připraví snímky nebo krátké video k posouzení profesionálům. Dobré sousedské vztahy jsou vzácnost, jíž bychom si měli hýčkat. Ucpaná kanalizace k nim ale rozhodně nepřispívá, takže řešení je jen na nás! Vnese světlo do každého podobného problému, její pracovní nasazení neovlivní vyšší teploty nebo vlhkost, výhodou je také široký úhel záběru. V neposlední řadě potom potěší i české menu, díky němuž nebude nutné trávit čas složitým nastavováním detailů. Záchranná akce musí proběhnout co nejdříve, nesmíme ztrácet cenné minuty.

Poradí si nejen s potrubím

Kamera může provést inspekci nejen v odpadní rouře, ale zaměří se ráda i na komín nebo například klimatizaci. Baterie vydrží přes čtyři hodiny pracovního nasazení, ale k dispozici je i mobilní napájení. Na překážku nejsou ani hodně rozvětvená potrubí, právě proto podobné kamery využívají instalatéři a další pracovníci. Nejnovější sortiment v této kategorii najdete na cel-tec.cz!

Foto:  VARNET

 

Články odjinud