Hrdinové LEGO NINJAGO Filmu

Hrdinové LEGO NINJAGO Filmu
Sdílej
 
Další z populárních stavebnic LEGO se dočkala celovečerního filmu. Na co se můžeme v novém snímku ze světa důmyslných kostiček těšit?

 

Na stříbrném plátně nečeká hlavní hrdiny LEGO NINJAGO Filmu nic menšího než bitva o záchranu NINJAGO City. Touží se ho totiž zmocnit proradný lord Garmadon. Lloyd, vůdce tajné ninja party, která ochraňuje město, tak bude mít opravdu hodně práce. Aby toho nebylo málo, Lloyd je navíc Garmadonovým biologickým synem. Ve dne se mladý ninja musí potýkat s nepochopením svých spolužáků, kteří jej vidí jen jako syna toho zloducha, který všechno jen ničí. V noci se ale Lloyd a jeho přátelé mění pomocí převleků a bojových strojů v ochránce města.

Video se připravuje ...

LEGO Ninjago Film • Zdroj: Vertical Ent.

Stařičký mistr plný překvapení

Aby se parta nindžů dokázala proti Garmadonovi spojit, bude potřebovat pomoc moudrého mistra Wu, jehož bojový styl je zrovna tak ostrý jako jeho jazyk! Nindža podle něj není pravým bojovníkem, dokud nespoléhá více na svou vlastní skrytou sílu než na neosobní kovové stroje. Podaří se mistru Wuovi, aby jeho žáci v sobě našli vnitřní klid a ovládli tajemné spinjitzu? Jak to nakonec dopadne mezi Lloydem a jeho šíleným otcem? To se brzo dozvíme v kinech!

Hrdinové LEGO NINJAGO Filmu 

Koho tedy ve filmu potkáme?

Lloyd •  Vertical Ent.

Lloyd

Dostatečný smolař na to, aby se narodil jako syn lorda Garmadona. Bojuje jako Zelený Nindža v čele tajné party ochránců NINJAGO City. Přestože jeho otec zničí vše, na co sáhne, Lloyd si nemůže pomoci a i přesto touží po skutečném vztahu táty se synem.

Lord Garmadon •  Vertical Ent.

 

Lord Garmadon

Mistr ničení alias lord Garmadon je nejdrsnější vojenský vůdce všech dob. Má červeně žhnoucí oči, ostré zuby a celkem čtyři paže. Egocentrický a netrpělivý kazisvět sice v ovládnutí NINJAGO City nebyl ještě nikdy úspěšný, to mu ale nebrání zkoušet to znovu a znovu!

Mistr Wu •  Vertical Ent.

 

Mistr Wu

Všeznalý mentor je bratrem lorda Garmadona a Lloydovým strýcem. Své žáky se snaží vést k nalezení vnitřního klidu a zlepšení jejich vlastní bojové průpravy. Nosí u sebe hůl, na kterou může hrát jako na flétnu, a klobouk, který může sloužit také jako plovací měch.

Nya •  Vertical Ent.

 

Nya

Nya je soustředěná, sebevědomá a soutěživá sestra Kaie. Jejím elementem je voda a ve svém bojovém stroji dokáže dělat doslova akrobatické kousky. Do školy jezdí na své motorce a všichni se jí klidí z cesty! Jako největší drsňačka je zároveň jedinou holkou v týmu nindžů.

Cole •  Vertical Ent.

 

Cole

Nindža spojený se zemí, na kterého nelze narazit, aniž by poslouchal svou oblíbenou hudbu. Cole totiž miluje pohyb a rytmus. Intenzivních zvuků využívá i jeho bojový stroj, jehož mocné vlny dokáží odvát soupeře i odstřelovat jejich stroje!

Jay •  Vertical Ent.

 

Jay

Nervózní a někdy až příliš opatrný nindža, který ale nikdy nevynechá účast v boji. Soupeře dokáže zneškodňovat pomocí světelných blesků. Sesílání blesků se přitom zdá jednoduché v porovnání s pokusy o vyznání citů k jeho nedosažitelné lásce Nye!

Kai •  Vertical Ent.

Kai

Mistr ohně Kai je otevřený a nadšený, a když přijde na jeho sestru či přátele, je také naprosto loajální a ochranářský. V případě nouze je vždy připraven nabídnout útěšné objetí. Chybí mu ale trpělivost, proto se s úkoly mistra Wu poněkud trápí.

Zane •  Vertical Ent.

 

Zane

Logický a přísně metodologický Zane je napůl kluk a napůl Nindroid. A má super schopnosti  –po soupeřích totiž dokáže pálit zamrzlé střely! Hlavně ho ale nenazývejte robotem, bude se snažit dokázat opak. I když jeho chápání sarkasmu mírně řečeno pokulhává…

LEGO NINJAGO Film

Režie: Charlie Bean

V původním/českém znění: Dave Franco / Petr Neskusil, Justin Theroux / Pavel Šrom, Jackie Chan / Marcel Vašinka

Premiéra: 21. září 2017

 

Nejlepší LEGO příběhy, na které se těšíme

Nejlepší LEGO příběhy, na které se těšíme

Lego auto jezdí na vzduch!

Lego auto jezdí na vzduch!

Legoland: Ostrov zábavy z kostek

Legoland: Ostrov zábavy z kostek

 

Články odjinud