Tajemství staré bambitky 2: Podívejte se na novou ukázku

Tajemství staré bambitky 2: Podívejte se na novou ukázku
Sdílej
 
Loupit se nesmí, rodiče by se zlobili. Lhát se taky nemá… Pohádkové dobrodružství loupežníka Karaby a ostatních oblíbených hrdinů z Tajemství staré bambitky pokračuje. Podívejte se na video ukázku z druhého dílu, kterého se dočkáme v první polovině roku 2022.

Tajemství staré bambitky patří k nejúspěšnějším a nejoblíbenějším pohádkám současnosti. Na pokračování jsme čekali dlouhých 10 let a budeme to muset vydržet ještě chvíli. Zatímco první díl byl uveden rovnou na televizních obrazovkách, premiéra druhého je naplánovaná do kin. Původně měla být už na začátku prosince. Ale kvůli opatřením proti šíření nemoci covid-19 byla odložena na první polovinu roku 2022.

Tvůrci pohádky zveřejnili novou ukázku jako poděkování všem divákům za trpělivost. Ve videu vystupuje Ondřej Vetchý jako bývalý loupežník Karaba se svou filmovou vnučkou, malou princeznou. Společně obdivují Karabovu vystavenou bambitku. Malá princeznička by si s ní ráda zahrála na lupiče. Jenže se dozvídá, že loupit se nesmí. Rodiče by se zlobili.

Tajemství bambitky pokračuje

V pohádkovém dobrodružství Tajemství staré bambitky 2 pokračuje příběh nejen Karaby, ale i jeho odvážné dcery Aničky a prince Jakuba, ze kterých se stali král a královna. Poražení zlí rádci Lorenc a Ferenc si našli novou oběť v nic netušící mladé panovnici ze sousedního království. Kují pikle a chystají pomstu.

Kromě Ondřeje Vetchého se vrací v hlavních rolích také Tomáš Klus, Jiří Lábus, Miroslav Vladyka a Kamila Janovičová. Novou postavu královny Julie si zahrála Veronika Khek Kubařová.

O tom, jak vznikalo pokračování Tajemství staré bambitky a co všechno natáčení obnášelo, se dozvíte více v časopisu ABC. Článek vyjde v některém z příštích čísel, jakmile půjde pohádka do kin.

Předplaťte si ábíčko (tady), aby vám žádné číslo neuniklo. Starší čísla ABC si můžete objednat tady.

Tajemství staré bambitky 2: Karaba se vrátil

Tajemství staré bambitky 2: Karaba se vrátil

Skutečný medvídek Paddington: Vědci vyfotili pohádkového medvěda

Skutečný medvídek Paddington: Vědci vyfotili pohádkového medvěda

10 nejlepších filmů, které si zamilujete

10 nejlepších filmů, které si zamilujete

 

Články odjinud