iSportLIFE: Závody pro celou rodinu!

iSportLIFE: Závody pro celou rodinu!
Sdílej
 
V závodech iSportLIFE mohou kromě dospělých běhat i děti. Připraveny pro ně jsou speciální tratě i odměny.

BRNO ZOO | 14. září 2019

Závod dětí odstartuje před kategorií dospělých. Zatímco rodiče čeká trasa o délce osmi kilometrů, jejich ratolesti budou mít za úkol překonat 660 až 1260 metrů, v závislosti na věkové kategorii, do které spadají. Minimální hranice pro účast je však letos dosažených šest let. Na každého účastníka dětského závodu bude v cíli čekat odměna a medaile. První holka a první kluk z každé kategorie půjdou krmit žirafy! Každý závodník se pak zúčastní velké tomboly, šanci na další dáreček má tak každý.

Celá rodina může běžet i v Divoké Šárce •  iStock

PRAHA | 19. října 2019

Kdo by neznal Divokou Šárku. Pokud si chcete s rodinou připomenout jednu z nejznámějších českých pověstí o Šárce a důvěřivém Ctiradovi a zároveň si užít sportovní odpoledne, vyrazte na iSport LIFE závod. Děti budou soutěžit ve třech kategoriích. Pro nejmladší je připravena trasa o délce 450 metrů. Ročník 2010-2008 poběží 900 metrů. A nejstarší děti poběží 1350 metrů. Na malé i velké účastníky čeká překvapení. Osobně se tu budou moci setkat s patronkou dětského závodu – českou olympioničkou Šárkou Strachovou a předvést jí své sportování. Přijďte za Šárkou do Šárky!

Poslední ze závodů letošního roku se koná v krásné přírodě Říčanského lesa •  Profimedia.cz

ŘÍČANY | 9. listopadu 2019

Poslední ze závodů letošního roku se koná v krásné přírodě Říčanského lesa. Listopadová sobota se tak díky iSport LIFE může stát pro celou rodinu příjemným výletem okořeněným závodní atmosférou. I v Říčanech se mohou na start postavit nejen dospělí, ale i děti, které budou mít za úkol oběhnout rybník Marvánek (750 metrů). První dvě dětské kategorie jednou, nejstarší však oběhnout rybník dvakrát. Pro každé dítě bude v cíli připravena také účastnická medaile, a to naprosto identická té, kterou získají v hlavní kategorii také dospělí. Kdo by toho po vydatném běhu přece jen neměl málo, může si vyzkoušet lesní opičí dráhu.

 Honza Weber: Maestro hakisáku

Honza Weber: Maestro hakisáku

Střelnice na půdě: Tradiční lukostřelba

Střelnice na půdě: Tradiční lukostřelba

Na kole do Benátek: Jak daleko si troufnete?

Na kole do Benátek: Jak daleko si troufnete?

Klíčová slova:
sport, zabava, praha, Sport na Heureka.cz
 

Články odjinud