Overwatch se dočkal legrační čínské kopie

Overwatch se dočkal legrační čínské kopie
Sdílej
 
Overwatch je nepopiratelně oblíbená hra, která přináší radost 25 milionům lidí po celém světě. Úspěšná je mimo jiné i v Číně. Možná i proto si jeden čínský výrobce usmyslel, že udělá svou verzi Overwatche. Hru pojmenoval Hero Mission a předlohou se inspiroval tak moc, až je to legrační!

 

Overwatch je nepopiratelně oblíbená hra, která přináší radost 25 milionům lidí po celém světě. Úspěšná je mimo jiné i v Číně. Její tvůrci si nedávno udělali žebříček nejúspěšnějších hráčů a v první stovce je jich 17 právě z téhle země (mimochodem Češi se zatím neumístili). Možná i proto si jeden čínský výrobce usmyslel, že udělá svou verzi Overwatche. Hru pojmenoval Hero Mission a předlohou se inspiroval tak moc, až je to legrační!

Samozřejmě, že na začátku si vyberete svého hrdinu. V týmu musíte porazit protihráče nebo splnit daný úkol. Každý hrdina má různé schopnosti. Podle uniklých videí to vypadá na opravdu solidní kopii. Mercy je naprosto přesná, jen si zapomněla vzít kalhoty. Z Winstona už není gorila, ale panda. Ostřílený pistolník McCree změnil pohlaví a stala se z něj fešná krasavice… Hra se dá zahrát pouze na mobilech a bohužel neexistuje verze, která by nebyla v čínštině. Škoda. Overwatch na mobil zní totiž celkem zábavně. Třeba se jí ale dočkáme, když tohle Blizzard uvidí.  

Ovládněte hry! Vybíráme herní gamepad

Ovládněte hry! Vybíráme herní gamepad

Muzea se starají o videohry

Muzea se starají o videohry

Když se herní vývojáři bojí v práci

Když se herní vývojáři bojí v práci

 

Články odjinud