Hry v ABC 13/2018: Jurassic World Evolution a LEGO® The Incredibles

Hry v ABC 13/2018: Jurassic World Evolution a LEGO® The Incredibles
Sdílej
 
Jurassic World Evolution a LEGO® The Incredibles jsou nové hry, o kterých píšeme v ABC 13/2018. Stojí zato? Mrkni na to!

Jurassic World Evolution:

Postavte si vlastní Jurský park!

Hry podle filmů většinou nedopadají dobře. Trend, kdy ke každému druhému snímku vyšla gamesa pro počítače, je dávno za námi. Proto nás docela překvapilo, že jsme se dočkali Jurassic World Evolution. Hra vychází z filmu Jurský svět: Zánik říše, který právě teď vstoupil do našich kin a kterému jsme v ABC 13/2018 věnovali hlavní téma.

Jestli se těšíte na dramatické honičky s raptory, tak pozor! Jde totiž o starou dobrou budovatelskou strategii, která navíc vypadá výborně. Cíl je jasný – postavit nejlepší Jurský park na ostrově, kde se odehrával první film, a ideálně se vyhnout veškerým průšvihům. Jak na to?

Platformy – PC, Xbox One, PS4

jurassicworldevolution.com

LEGO® The Incredibles:

Užasňákovi v LEGO podobě!

Druhý díl Úžasňákových se chystá do českých kin až v půlce prázdnin. To ale neznamená, že se k superhrdinské rodince nemůžete přidat ještě o něco dřív se hrou LEGO® The Incredibles. A jak už název napovídá, samozřejmě jde o LEGO verzi Úžasňákových.

Stejně jako v předchozích hrách ze světa LEGO si můžete vybrat z několika postav, za které hrát. Každá z nich má vlastní schopnosti, stejně jako ve filmu. Samotná podstata hry je stejná, jako jsme z LEGO série zvyklí: Řešit drobné hádanky založené na tom, jakou postavu je třeba vybrat, stavět rozbité, rozbíjet postavené a sbírat klasicky penízky.

Platformy – PC, Xbox One, PS4, Switch

linc.wbgames.com

Více o obou hrách v ABC 13/2018

Hry.abicko.cz

Problémy s dinosaury: Stvoříme Jurský park?

Problémy s dinosaury: Stvoříme Jurský park?

Začínáme s Lego Worlds: Postav si svůj svět

Začínáme s Lego Worlds: Postav si svůj svět

Fornite Battle Royale: Zdarma i na mobilu

Fornite Battle Royale: Zdarma i na mobilu

 

Články odjinud