Avengers pokračují: První trailer na novou hru

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Příběh Avengers pokračuje v prvním traileru na novou hru. Ovládni Captaina Ameriku, Iron Mana, Thora, Hulka a Black Widow! Na co se můžeš těšit? Podívej se na video!

 

Svět se vyrovnává s následky událostí Avengers: Endgame. Jak to probíhá, uvidíme ve filmu Spider-Man: Daleko od domova. Ale příběh Marvel’s Avengers pokračuje taky na jiné, alternativní frontě. Dlouho očekávaná hra Avengers sice přímo nesouvisí s filmy studia Marvel. Přesto vypadá pěkně, zajímavě a její příběh napínavě.

Avengers v koncích

Všechno začíná oslavou vítězství. Den A má být poctou týmu nejmocnějších hrdinů světa. Jenže pak dojde k teroristickému útoku. Avengers se musí vyrovnat s explozemi na ikonickém mostě Golden Gate v San Francisku, ochránit životy nevinných kolemjdoucích a odvrátit pokus o zničení Helicarrieru. Útočníky vede neobyčejně schopný zloduch Taskmaster. Captain America a spol. neuspějí. Dojde k tragédii. A to je teprve začátek!

Ve hře Marvel’s Avengers jsou nejmocnější hrdinové světa v koncích •  Marvel Entertainment

Úkolem hráčů je dát znovu dohromady tým Avengers, který je po zdánlivé smrti Captaina Ameriky v koncích. Přitom si zahrají za každého z členů týmu - Captain Ameriku, Iron Mana, Black Widow, Hulka a Thora. Tvůrci navíc prozradili, že v jednu chvíli se objeví i Hank Pym. Kromě původního příběhu bude součástí hry také oblíbený multiplayer, kde si hráči budou moct přizpůsobit hrdiny z Marvelu a vytvářet vlastní týmy, aby ochránili Zemi před novými útoky.  

Hra Marvel’s Avengers bude dostupná na PC, Google Stadia, Plystation 4 a XBox One od 15. května 2020.


Spider-Man: Daleko od domova – Nový trailer přímo navazuje na Avengers: Endgame

Spider-Man: Daleko od domova – Nový trailer přímo navazuje na Avengers: Endgame

Avengers: Endgame - Odpovědi na největší otázky z filmu

Avengers: Endgame - Odpovědi na největší otázky z filmu

Minecraft jako Pokémon GO: Nová hra slibuje revoluci v ulicích

Minecraft jako Pokémon GO: Nová hra slibuje revoluci v ulicích

 

Články odjinud