Avengers: Endgame - Podívej se na všechny vystřižené scény

Avengers: Endgame - Podívej se na všechny vystřižené scény
Sdílej
 
Avengers: Endgame je komerčně nejůspěšnějším filmem a právě vychází na DVD, Blu-ray a taky jako digitální download. Nechybí bonusy, mezi kterými jsou vystřižené scény. Některé jsou zábavné, jiné prohlubují děj filmu a jedna dokonce odhaluje osud jedné z postav. Podívej se na ně i s naším komentářem.

 

Superhrdinové ve filmu Avengers: Endgame triumfovali na celé čáře. Film samotný se stal komerčně nejúspěšnějším v historii (i když po započítání inflace pořád kraluje Avatar). Teď vychází na DVD, Blu-ray a taky jako digitální download doprovázený bonusy včetně vystřižených scén.

Podívej se na ně i s naším komentářem:

Iron Man vaří

Tony a Pepper připravují oběd, ale Tonymu to v kuchyni moc nejde (možná proto na něho potom zůstane mytí nádobí). Tato vystřižená scéna se odehrává před tím, než Tony přijde říct malé Megan, že oběd už je na stole - a než dorazí Captain America, Black Widow a Ant-Man. Tony a Pepper mluví o malé dcerce jako o „paní ministrini”.

Proč Captain America nevyskočil z letadla?

Rhodey a Cap rozebírají události z filmu Captain America a co se stalo s Teseratktem. Rhodey se při té příležitosti vyptává, proč Cap navedl letadlo do moře. "Protože na polubě byly bomby." -"Tos nemohl z toho letadla vyskočit předtím, než se zřítilo?" Dobrá otázka.

Avengers to nevěděli

Avengers rozebírají bitvu o New Yorku z prvního filmu. Rocket se ptá, proč tenkrát jednoduše nezničili mateřskou loď - utočící mimozemšťané Chitauri by byli bez ní vyřízení. Cap přiznává, že to tehdy nevěděli. A Rocket se jim směje.

Thor čůrá

Thor a Rocket se vrátili zpátky v čase do Asgardu (z období filmu Thor: Temný svět), kde mají získat jeden z Kamenů nekonečna. Jenže na Thora není moc spoleh! Nejdříve ho Rocket přistihne, jak čůrá dolů ze zábradlí. Potom mu nedokáže poradit, jakým směrem se vydat, protože v Asgardu přece nebydlel celou věčnost, jenom "patnáct set pitomých let!"

Stark nabízí práci Starkovi

Otec a syn si zjevně padli do oka. Nic netušíci Howard Stark nabízí práci vlastnímu synovi. Tony odpovídá: "Do budoucna už něco mám."

Pocta superhrdinovi a osud Gamory

Avengers (a Strážci galaxie a spol.) uctí padlého Iron Mana tím, že před ním pokleknou. Gamora se mezitím tiše vytrácí ze scény. Tahle vystřižená scéna je asi nejdůležitější ze všech, protože odhaluje osud Gamory a částečně odpovídá na jednu z nějvětších otázek po shlédnutí Avengers: Endgame.


Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel odhaluje: Thor bude žena, Doctor Strange jako horor a noví X-Meni

Marvel odhaluje: Thor bude žena, Doctor Strange jako horor a noví X-Meni

Co znamenají titulkové scény filmu Spider-Man: Daleko od domova?

Co znamenají titulkové scény filmu Spider-Man: Daleko od domova?

 

Články odjinud