Marvel odhalil další nové super seriály

Marvel odhalil další nové super seriály
Sdílej
 
Marvel odhalil nové seriály, které se stanou posilou už oznámených nových podívaných The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki a Hawkey. Podívej se, kteří oblíbení komiksoví superhrdinové budou mít vlastní show.

 

Studio Marvel odhalilo budoucí filmy a seriály Fáze 4 už na letošním Comic Conu. Je nám tedy jasné, co přijde. Kromě filmů jako Black Widow nebo Thor: Love and Thunder nás čekají seriály The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki nebo Hawkey. Ve všech se objeví hrdinové známí z filmů s Avengers, znovu si je zahrají ty same hvězdy a co se v nich stane, ovlivní děj nových, teprve připravovaných filmů.

She-Hulk, Moon Knight a Ms. Marvel přichází

Ale to není všechno! Minulý víkend proběhla velkolepá prezentace firmy Disney. Na akci s názvem D23 Expo byly odtajněny, odhaleny a uveřejněny novinky, o kterých se nevědělo ani na Comic Conu. Mimo jiné to, že vlastních seriálů se dočkají komiksoví superhrdinové, které jsme v hrané podobě ještě neviděli.

Ms. Marvel bude mít vlastní show od Marvelu! •  Marvel Studios/Disney

She-Hulk, Moon Knight a Ms. Marvel (neplést s Captain Marvel) budou mít vlastní show! A může to být velké. Šéf producent Marvelu Kevin Feige potvrdil, že Ms. Marvel se nejdříve objeví ve vlastním seriálu, aby se následně přesunula do filmu. Vzhledem k tomu, jak je filmový – a teď už i seriálový vesmír Marvelu propletený, se to bude asi týkat i ostatních.

Všechny tři seriály v budoucnu uvede nová streamovací služba Disney+, která se v Americe spouští v listopadu.

Marvel se rozchází se Spider-Manem! Co bude dál?

Marvel se rozchází se Spider-Manem! Co bude dál?

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Black Widow: Marvel odhaluje Taskmastera

Black Widow: Marvel odhaluje Taskmastera

 

 

Články odjinud