Marvel odhaluje: Thor bude žena, Doctor Strange jako horor a noví X-Meni

Marvel odhaluje: Thor bude žena, Doctor Strange jako horor a noví X-Meni
Sdílej
 
Marvel odhalil plány na budoucí filmy. A je to bomba! Thor bude žena, Doctor Strange se stane prvním hororovým hrdinou studia Marvel, čekají nás noví X-Meni a ještě mnohem víc!

 

Šéf producent Kevin Feige, který dohlíží na všechny filmy a nové seriály studia Marvel, se stal hvězdou právě probíhajícího Comic Conu. Marvel odhalil budoucí plány a je to bomba! Co nás čeká:

Thor 4 s hlavní ženskou hrdinkou

Čtvrté pokračování Thora se bude jmenovat Thor: Love and Thunder (Láska a hrom - nebo radši láska jako hrom?). Vrátí se v něm Chris Hemsworth, který si naposledy zahrál Thora v Avengers: Edngame, i jeho kamarádka Valkyrie. Thorovo kladivo Mjolnir ale padne do ruky ženě. Krtálovnou Nového Asgardu se stane Jane Foster a zahraje si ji znovu Natalie Portman, kterou jsme naposledy viděli ve filmu Thor: Temný svět.

Marvel uvádí Doctor Strange in the Multiverse of Madness •  Marvel Studios/Disney

Doctor Strange v paralelním vesmíru

Druhý díl samostatných dobrodružství Doctora Strange se bude jmenovat Doctor Strange in the Multiverse of Madness (Doctor Strange v paralelních vesmírech šílenství). Feige prozradil, že i když Mysterio ve filmu Spider-Man: Daleko od domova) lže, neznamená to, že paralelní vesmíry neexistují. Nové dobrodružství Doctora Strange má být nejstrašidelnějším filmem studia Marvel - skoro jako horor!

Marvel uvádí Black Widow •  Marvel Studios/Disney

Black Widow zamíří do Budapešti

Samostatný film s Black Widow se bude odehrávat před událostmi z Avengers: Endgame a hlavní hrdinka se v něm střetne se zloduchem jménem Taskmaster (objevuje se taky v nové hře Avengers). Navíc se Black Widow podívá do Budapešti. Dozvíme se konečně, co se tam stalo? A bude u toho Hawkeye?

Marvel uvádí Eternals •  Marvel Studios/Disney

Eternals představí hollywoodské hvězdy

Úplně nové hrdiny představí film Eternals. Nesmrtelní vesmírní bozi a bohyně patří k méně známým postavám marvelovských komiksů, ale to se kdysi dalo říct o Strážcích galaxie taky! Ve filmu si zahrají hollywoodské mega hvězdy Angelina Jolie a Salma Hayek.

Marvel uvádí Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings •  Marvel Studios/Disney

Shang-Chi je nový kung-fu superhrdina

Komiksový hrdina Shang-Chi se zrodil na začátku 70. let dvacátého století díky obrovské popularitě herce a atleta Bruce Lee. Film Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings (Shang-Chi a legenda o deseti prstenech) bude plný herců asijského původu.

Marvel uvádí Blade •  Marvel Studios/Disney

Blade se vrací

K největším překvapením patří návrat lovce upíru Blada. Ten se před mnoha lety objevil v trojici filmů, ve kterých si ho zahrála akční hvězda Wesley Snipes. Ale to je nový svět Zázraků, a tak nás čeká nový Blade - v podání oskarovéhe herce Mahershali Aliho.

Black Panther, Captain Marvel, Strážci galaxie 

Na úplný závěr novinkami přecpané prezentace se Kevin Feige mimochodem zmínil, že se pracuje na pokračováních hitů Black Panther, Captain Marvel, Strážci galaxie, které natočí původní scenárista a režisér James Gunn, až bude hotový s pokračováním konkurenčního Sebevražedného oddílu...

Black Panther zemřel: Herec z filmů s Avengers podlehl těžké nemoci

Black Panther zemřel: Herec z filmů s Avengers podlehl těžké nemoci

Noví X-Meni a Fantastická čtyřka

...a chystají se noví X-Meni a Fantastická čtyřka, i když nic blížšího už k tomu Feige nedodal.

Nové seriály Marvelu

Nová streamovácí služba Disney+ (dostupná od letošního podzimu nejdříve jen v Americe) nabídne několik seriálu s hrdiny známými z marvelovských filmů.

Marvel uvádí The Falcon and the Winter Soldier •  Marvel Studios/Disney

Falcon and the Winter Soldier

Odehrává se po Avengers: Endgame. Falcon a Winter Soldier spolu zažívají nové dobrodružství. Proti nim se postaví Baron Zemo, kterého jsme naposledy viděli jako zloducha ve filmu Captain America: Občanská válka.

Marvel uvádí WandaVision •  Marvel Studios/Disney

WandaVision

Odehrává se po Avengers: Endgame. Hlavními hrdiny jsou Wanda známá jako Scarlett Witch a Vision, který ovšem zemřel na konci filmu Avengers: Infinity War. Možná, že je to Vision z nějakého paralelního vesmíru, protože Scarlett Witch se má objevit také ve filmu Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Marvel uvádí Loki •  Marvel Studios/Disney

Loki

Odehrává se po filmu Avengers: Endgame, ve kterém Loki z minulosti zmizel v časovém portálu. Loki je prostě znovu připraven páchat nejrůznější neplechy.

Marvel uvádí What If..? •  Marvel Studios/Disney

What If..?

První animovaný seriál studia Marvel bude odpovídat na otázky, co by se stalo, kdyby se klíčové události známé z filmů odehrály jinak.

Marvel uvádí Hawkeye •  Marvel Studios/Disney

Hawkeye

Odehrává se po Avengers: Endgame. Clint známý jako Hawkeye trénuje mladou dívku. Jmenuje se Kate Bishop a v komiksech převzala jméno Hawkeye.


Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Black Widow bez Avengers: Jak si poradí v první filmu?

Black Widow bez Avengers: Jak si poradí v první filmu?

X-Meni a Avengers: Proč se ještě neobjevili v jednom filmu?

X-Meni a Avengers: Proč se ještě neobjevili v jednom filmu?


 

 

 

Články odjinud