Jak vypadat cool! Jaké oblečení se teď nosí?

Jak vypadat cool! Jaké oblečení se teď nosí?
Sdílej
 
Módní trendy se neustále mění. Nejen na základní a střední škole chtějí děti vypadat hezky a stylově. Víte, jaké trendy v současné době opravdu frčí? Co se nosí a co naopak už skrýt na dno šatní skříně?

S výrazným logem značky zabodujete

Oblečení s výrazným logem značky nosí rádi dospělí i děti. Vsadit proto můžete na stylová značková trička, které si děti zkrátka a jednoduše zamilují. Do tělocviku jsou u mladých slečen oblíbené legíny, mladí pánové naopak ocení třeba pohodlné tepláky Nike.

Pohodlné spodní prádlo

Na pohodlné spodní prádlo je nutné myslet i u dětí. Řada výrobců přitom například chlapecké boxerky navrhuje v nejrůznějších stylových barevných designech, které si děti zamilují a nebudou chtít nosit žádné jiné.

Foto:  Affiliana

Myslete na boty i přezůvky

Boty hrají u dětí velkou roli. Stráví v nich cestu do i ze školy a také cesty na nejrůznější zájmové kroužky. Z tohoto důvodu by měly být především pohodlné. Mladé slečny v zimních měsících nejčastěji nosí pohodlné kozačky, pánové nedají dopustit na komfortní kotníkové boty.

U dětí je však dále nutné myslet i na zajímavé přezůvky, ve kterých stráví čas při vyučování. Obvykle přitom opět zabodujete s nějakou značkovou variantou - ideální jsou třeba gumové přezůvky od značky Adidas či Nike. Chodidla v nich mohou skvěle dýchat, jsou pohodlné, a dětem navíc udělá radost jejich cool design.

Foto:  Affiliana

Batoh nebo kabelka?

Období druhého stupně základní školy a střední školy je spojené s formováním stylu mladých dětí. Žáci i studenti zkrátka chtějí vypadat dobře, s čímž je mnohdy spojené i odmítání nošení klasických batohů (obzvláště u slečen). Před několika lety jsme si to nedokázali představit, v současné době je však již zcela běžné, že dívky chtějí do školy nosit raději objemnou kabelku, která lépe doplní jejich outfit.

Pokud vybíráte oblečení starším dětem, vždy se s nimi nezapomeňte poradit. Někdy můžete být překvapení, po čem opravdu touží a pokud byste vsázeli pouze na svůj instinkt, nemuselo by překvapení dopadnout dobře. Módní trendy se zkrátka neustále vyvíjí a děti mnohdy touží po tom, co mají jejich spolužáci.

 

Články odjinud