Zpět do školy s tipy od ABC: Všechno půjde lépe a rychleji

Zpět do školy s tipy od ABC: Všechno půjde lépe a rychleji
Sdílej
 
Prvního září se vracíme zpátkyy do školy. Aby šlo všechno lépe a rychleji, časopis ABC spojil síly s našimi inzertními partnery a přináší top tipy!

Herní křeslo Argama GC-4AO

Herní křeslo Argama GC-4AO •  Canyon

Dopřej si extra pohodlí nejen u herních maratonů díky pěnové výplni a super komfortnímu zpracování. Přizpůsob si křeslo přesně podle svých potřeb, nastav si sklopné opěradlo 90° - 168°, výšku křesla i 3D područky. Křeslo disponuje odolný kovový rámem a maskáčovým vzhledem. Ať už budeš vysedávat u psaní úkolů nebo u oblíbených her, tak hlavně pohodlně a stylově.

Dodává: Canyon Gaming Web: gaming.canyon.eu Přibližná cena: 4700,-

Kompletní výbava Baagl

Kompletní výbava Baagl •  Baagl

Aktovka ladící s penálem, s deskami na sešity, se sáčkem na tělocvik – a ještě k tomu za zvýhodněnou cenu. Kompletní školní sety se nejen vyplatí, ale dítě svoji výbavu spolehlivě rozezná a v září zaručeně zazáří. Batohy značky Baagl díky svému jedinečnému zádovému systému dbají na zdravý vývoj dítěte, a zaručují tak pohodlné každodenní nošení.

Dodává: Baagl Web: baagl.cz Cena: různé

Doodle Mouse 3

Video se připravuje ...

Doodle Mouse 3 • Zdroj: CONNECT IT

Již třetí model z rodiny Doodle Mouse je na světě a naši kamarádi z CONNECT IT tvrdí, že se máme nač těšit! Bezdrátová novinka s originálním designem, který baví napříč generacemi, se totiž pyšní snímačem Pixart 3212 a rozlišením až 4800 DPI. A nemusíme snad připomínat, že hraje všemi barvami, takže potěší oko jak při hraní her, tak i při dělání domácích úkolů.

Dodává: CONNECT IT Web: connectit.cz Cena: 699,-

Tablet Apple iPad 10,2“ (2021)

Tablet Apple iPad 10,2“ (2021) •  iWant

Zařaďte vyšší rychlost. Díky čipu A13 Bionic funguje všechno rychleji. Od posílání zpráv přes procházení webu až po používání několika aplikací najednou. Perfektní nejen na hraní strhujících her. Čip A13 Bionic hravě zvládá náročné aplikace. Díky celodenní výdrži baterie můžeš na iPadu pracovat i hrát, jak dlouho potřebuješ.

Dodává: iWant Web: iwant.cz Cena: od 8990,-

Logitech bezdrátové herní kombo G435 + G305

Logitech bezdrátové herní kombo G435 + G305 •  Logitech

Hledáš už dlouho bezdrátový set, který bys využil nejen při hraní, ale i třeba na cestě do školy? Nové kombo od Logitechu přináší oblíbená sluchátka G435 a herní myš G305 v unikátní barevné variaci. Sluchátka díky Bluetooth připojení využiješ i ke svému chytrému telefonu. Herní myš G305 tě pak posune o level výš v každé hře, ať už je to Fortnite, Minecraft nebo League of Legends.

Dodává: Logitech Web: logitech.com Cena: od 2499,-


Reproduktor Niceboy RAZE 3 Radion


Reproduktor Niceboy RAZE 3 Radion •  Niceboy

Nech zahrát svůj batoh! Hoď do něj reprák Niceboy RAZE 3 Radion a vyraz do světa. Vydrží hrát 24 hodin a pohání ho velmi solidních 24 W. A to už je pořádnej zvuk! Klidně ti může zmoknout, je totiž voděodolný. Hudbu přehraje i z USB, SD karty, nebo přes připojení přes 3,5 mm jack.

Dodává Niceboy Web: niceboy.eu Přibližná cena: 999,-

Tablet UMAX VisionBook 10C LTE

Tablet UMAX VisionBook 10C LTE •  UMAX

Výkonný a cenově dostupný tablet s kovovým zadním krytem je doplňen kvalitním a velkým 10,1" IPS Full HD displejem (1920x1200), výkonným osmijádrovým procesorem SC9863, kvalitním fotoaparátem 5MP s autofokusem a výkonnou grafikou pro hraní her a přehrávání multimédií. Po vložení SIM karty se můžete připojit k internetu nebo telefonovat. Nechybí GPS přijímač, tablet tedy poslouží i jako navigace na cestách. 

Dodává: UMAX Web: umax.cz Cena: od 3190,-

Další top tipy na skvělé hračky najdete tady:

Hračky v ABC: San Francisco, Nimble, McJohny’s, klávesnice Niceboy ORYX K500X

Hračky v ABC: San Francisco, Nimble, McJohny’s, klávesnice Niceboy ORYX K500X

Hračky v ABC: Codex Naturalis, poznámky Harryho Pottera, sluchátka Niceboy HIVE Podsie 3

Hračky v ABC: Codex Naturalis, poznámky Harryho Pottera, sluchátka Niceboy HIVE Podsie 3

Hračky v ABC: Česká deskovka Kvantum, konzole Arkade Blaster a Mish-Mash

Hračky v ABC: Česká deskovka Kvantum, konzole Arkade Blaster a Mish-Mash

 

Články odjinud