VIDEO Jak přežít Helldivers 2 a na útěku před tyrannosaurem? Plus Ábíčko testuje geo hru!

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Helldivers 2 je čím dál populárnější hra. Tipy, jak přežít v boji na mimozemských planetách, rozdává herní streamer Kelwin. Do studia video magazínu Ábíčka znovu dorazili i dinosauři. Co je zač Tyrannosaurus, který není Rex, a dalo by se mu utéct? Snad jo, jinak bychom nemohli vyzkoušet novou geolokační hru GEOFUN!

Známý herní streamer Kelwin přichází do našeho video magazínu Ábíčko díky nové spolupráci s nejlepším gamingovým webem Poggers.cz. A rovnou s dávkou užitečných tipů v nové pravidelné videoherní rubrice Pogtipy. Napoprvé se zaměřil na hru Helldivers 2, která je čím dál populárnější. Kelwin radí, co dělat ve válce proti krvežíznivým broukům a automatonům, aby z vás nepřežily jenom tkaničky od bot.

GEO hry a Tyrannosaurus, co není Rex?!

Však je budete potřebovat! Máme pro vás totiž i tip, díky kterému budete chtít trávit více času venku. Začíná tam být hezky, to jo, ale hlavně můžete i venku pokračovat v hraní. Jako jedni z prvních jsme vyrazili vyzkoušet novinku, které se říká geolokační hry. Konkrétně GEOFUN. Co to je? Jak to funguje? A jak to taky rozjet? Sledujte video a čtěte ábíčko.

Do studia video magazínu časopisu ABC se znovu vrací dinosauři v čele s novým Tyrannosaurem. Popularizátor paleontologie Vláďa Socha sype z rukávu novinky o nově popsaném druhu, který není Rex. K tomu prozrazuje, proč v blízkosti tyrannosaurů nežili jiní dravci, a jestli by se dalo běžícímu (nebo jdoucímu?) Rexovi utéct jako v Jurském Parku.

Další díly video magazínu Ábíčko najdete tady nebo na YouTube.

Vyzkoušeli jsme nové herní příslušenství Canyon

Vyzkoušeli jsme nové herní příslušenství Canyon

VIDEO 200 let od objevu dinosaurů a anime robot Mirokai

VIDEO 200 let od objevu dinosaurů a anime robot Mirokai

VIDEO Proč jsou přenosné konzole zase v kurzu?

VIDEO Proč jsou přenosné konzole zase v kurzu?

Autor

abm