ABC VIDEO Mag speciál: Dostali nás MegaBrouci a hrajeme za české legie

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Nová epizoda video magu ábíčka je speciální a prodloužená. Můžete se proto těšit na více zábavy - od návštěvy výstavy Megabrouci, přes Hydronauta plus astronauta a brněnský VIDApark, reportáž ze speciální sklárny na vánoční ozdoby Koulier a rozhovory o nové hře Last Train Home ale taky Ylands, kde můžete programovat.

Video report ABC:

MegaBrouci v Brně nás dostali

V brně jsme zašli na výstavu MegaBrouci, která se věnuje pozoruhodnému světu hmyzu. Krom spousty exponátů nabízí třeba hernu s virtuální realitou nebo obří podrobné fotky. Koukněte!

Video report ABC:

Skutečný astronaut podpořil Hydronaut Projekt

Italský astronaut Paolo Nespoli navštívil Prahu a ČVUT! Aby společně s klukama od Hydronauta oficiálně otevřeli tréninkové a výzkumné centrum pro simulované vesmírné mise! U toho přece ábíčko nemohlo chybět…

Hydronaut Projekt stojí před budovou ČVUT v Praze •  ABC

Video report ABC:

VIDA! v Brně a návštěva VIDAparku

Už jste navštívili brněnské science centrum VIDA? ABC ano! A navíc šéfredaktor ábíčka Zdeněk vyzpovídal místní vědkyni, která nás tam všechny provede v následující reportáži z VIDAparku.

Video report ABC:

Jak se vyrábí vánoční ozdoby? Ve sklárně Koulier

Zdeněk si pro vás připravil rozhovor o sklárnách Koulier, které se specializují na vánoční ozdoby. Jak se vyrábí? Kupují lidé spíš naráz celou kolekci, nebo jen pár koulí? To už se dozvíte v reportáži ABC.

Jak se vyrábí vánoční ozdoby ve sklárně Koulier •  ABC

Video rozhovor ABC:

Last Train Home: Hraj za československé legionáře

Do studia nás přišel opět navštívit redaktor ábíčka Pavel. A vy už správně tušíte, že k nám přichází s tipy na nejnovější hry! Tentokrát jde o novinku Last Train Home (recenze v tištěném ábíčku a online), ve které budete hrát za československé legionáře v Rusku. A to chceš.

Video rozhovor ABC:

YLANDS: Jak se stát programátorem nebo herním designérem

A pokud máte ambice na to stát se programátorem, herním designérem, nebo vás prostě jen zajímá, jak ty hry fungují, Pavel vám představí YLANDS, videohru kterou sami tvoříte. Někteří z vás o ní určitě slyšeli z pravidelného seriálu v ábíčku a na webu, kde najdete i povedená návodná videa od založení projektu po finále.

Video Magazin Ábíčko vychází pravidelně každé dva týdny a je zdarma online. Mrkněte na minulé díly plné aktuálních, zábavných videí:

VIDEO Vlastní tiny house, start české rakety a chytrý pokojíček

VIDEO Vlastní tiny house, start české rakety a chytrý pokojíček

Co když přijde válka? Video kurz přežití: Sleduj Ábíčko mag!

Co když přijde válka? Video kurz přežití: Sleduj Ábíčko mag!

Legenda Bomberman, Muzeum stavebnice Merkur a Comic Con! Ábíčko video mag

Legenda Bomberman, Muzeum stavebnice Merkur a Comic Con! Ábíčko video mag

Autor

abm