VIDEO Vlastní tiny house, start české rakety a chytrý pokojíček

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Nový Ábíčko video mag se hlásí se strhujícími reportážemi a spoustou zábavných záběrů v režii redakce časopisu ABC. Sledujte start české rakety, vychytávky v chytrém pokojíčku od Xiaomi, nebo se s námi podívejte do mini domu postaveného za pár měsíců.

Podívejte se, jak startuje česká raketa vynálezců z Brna. Zjistěte, jakými vychytávkami si můžete usnadnit život a vytunit domácnost. Nebo se s námi podívejte do mini domu Tiny House, který si jeho majitel postavil za pouhých pár měsíců, i když ještě není dospělý. Je tady nový Ábíčko video mag se strhujícími reportážemi a spoustou zábavných záběrů v režii redakce časopisu ABC.

Video report ABC:

Czech Sparrow: Česká raketa z Brna

Chtěli jste si někdy postavit vlastní raketu? Že to nejde? Nesmysl - dva čeští bratři si doma jednu takovou postavili. Pojmenovali jí krásně: Český vrabec (Czech Sparrow). Pojďme se podívat na její testovací let! A jestli vás raketa z Brna nadzvedla ze židle, všechno, co o ní potřebujete vědět, najdete v novém číslu časopisu ABC 24/2023. Včetně vystřihovánky.

Chytrý pokoj od Xiaomi •  Xiaomi

Video report ABC:

Xiaomi chytrý pokojíček: Internet věcí

Slyšeli jste někdy pojem Internet věcí, nebo chytrá domácnost? Seskupuje takzvanou chytrou elektroniku, která zastává každodenní spotřebiče pro bydlení - třeba žárovku, nebo lednici. Co to znamená, že jsou chytré? I to Vám řekne náš host Honza, který představuje chytrý pokojíček od Xiaomi. Super rady tipy a triky jak si vybavit vlastní, najdete taky v tištěném ábíčku.

Šéfredaktor ábíčka Zdeněk spolu se stavitelem Radkem Pospíšilem před jeho vlastnoručně postaveným domečkem •  Kateřina Miškeříková, Zdeněk Ležák

Video report ABC:

Tiny House: Mini dům za pár měsíců

Víte, co je to Tiny House?! Pojďte se podívat do Radkova mini domku! Celý si ho vymyslel a pak i postavil. A to začal v půlce prázdnin! Jak teď dům vypadá a co ho ještě čeká? To vám spolu s šestnáctiletým Radkem ukáže Zdeněk. Líbí? Fotky z naší návštěvy najdete v aktuálním ABC.

Chcete vidět víc?

V novém dílu Ábíčko video magu nechybí ani smršť novinek z přírody, vědy, techniky a popkultury nebo listovačka novým číslem časopisu ABC.

Mrkněte i na další zábavné a strhující reportáž: Vyzkoušeli jsme kurz přežití Urban Survival a zjišťovali, jak rychle umí jezdit RC modely aut. Byli jsme v Muzeu vystřihovánek a stavebnice Merkur, ale i na střeše větrné elektrárny i všude možně jinde!

Video Magazin Ábíčko vychází pravidelně každé dva týdny a je zdarma online.

Co když přijde válka? Video kurz přežití: Sleduj Ábíčko mag!

Co když přijde válka? Video kurz přežití: Sleduj Ábíčko mag!

Legenda Bomberman, Muzeum stavebnice Merkur a Comic Con! Ábíčko video mag

Legenda Bomberman, Muzeum stavebnice Merkur a Comic Con! Ábíčko video mag

(Ne)bezpečný net? Top LEGO®? Český hydronaut? Ábíčko video mag!

(Ne)bezpečný net? Top LEGO®? Český hydronaut? Ábíčko video mag!

Autor

abm