Astro Racers: 18 – Zen

Astro Racers: 18 – Zen
Sdílej
 
V ABC vychází vystřihovánky ze série sci-fi letounů, které se účastní meziplanetárních závodů Astro Racers.

 

Vyhodnocení povídkové soutěže Astro Racers

Vyhodnocení povídkové soutěže Astro Racers

 

Příběhy s tématikou závodů Astro Racers, které vyhrály v naší soutěži o fotoaparáty, najdete na tady v sekci Soutěže. Další model letounu s názvem Scarabeus bude inspirovaný vítěznou povídkou. Takže se nejen autorka má v příštím roce na co těšit!

 

 

Astro Racer 18 - Zen 

Jde o jeden z mnoha závodních strojů, který je kompletně postaven a sponzorován jedinou společností. Helium Industries H3 těží izotop Helia He3 - nejčistší zdroj energie v celé soustavě. Stalo se tak hlavně díky 18. místu v předešlém závodu AR, které pomohlo rozmachu společnosti. Do nastávajícího podniku Astro Racers nasazují zbrusu novou kreaci studia Yuki Takahashiho nazvanou Zen. Neobvyklý letoun bude pilotovat zkušený 40letý australský pilot Peter Cougar. Dokonce se Helium Industries podařilo získat startovní číslo 18. Šťastná shoda náhod? Uvidíme, jestli dosáhnou dalšího vítězství.

 

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

1. Největší boční plochy dílu 1 podlepte čtvrtkou (gramáž přibližně 200 g/m2). Jednotlivé díly vystřihněte.

2. Hrany, jež budete tupým nožem rýhovat z líce tisku, jsou zakresleny čárkovanou čarou (- - -), papír ohněte lícem od sebe. Hrany, které budete rýhovat z rubu tisku, jsou kresleny čerchovanou čarou (-.-.-), papír ohněte lícem k sobě.

3. Jednotlivé díly lepte pomocí chlopní. Umístění dílů je vyznačeno v místě přilepení shodným číslem.

 

 

NÁVOD NA SLEPENÍ

1. Nejprve po podlepení uzavřete díl hlavního trupu 1. Na levou stranu dílu 1 nalepte motorové sání 2. Na pravou stranu nalepte motorové sání 3. K celku v zadní části přilepte vyústění motoru 8, které zasahuje do všech již slepených částí 1, 2, 3.

2. Slepte křídla. Levé křídlo sestavte z dílů 4, 5 a nalepte ho zespodu na motorové sání 2. Pravé křídlo sestavte z dílů 6, 7 a nalepte ho zespodu na motorové sání 3.

 

 

Závody Astro Racers začínají

Závody Astro Racers začínají

Astro Racers: 03 – Ultima WF

Astro Racers: 03 – Ultima WF

Astro Racers: 12 – Venture Blade

Astro Racers: 12 – Venture Blade