Astro Racers: The Blue Flame 2

Astro Racers: The Blue Flame 2
Sdílej
 
I letos si budete moci lepit další letouny z imaginárních meziplanetárních závodů Astro Racers.

 

 

The Blue Flame 2 (Modrý Plamen 2) vznikl nejprve jako představa designérů z Bavaria Design. Letoun původně neměl se závody Astro Racers nic společného a sloužil jako testovací skelet samotného pohonu. Výsledky ale byly tak dobré, že po uzavření kontraktu s pilotem Markem Starzachem z Aljašky už nebránilo nic společnosti SCFI (průmysl umělé studené fúze) tento stroj nasadit. Šípovitý design je odvozeninou dnes již prehistorického záznamu jakéhosi rychlostního rekordu na solné pláni prvního Modrého Plamenu.

 

Závody Astro Racers začínají

Závody Astro Racers začínají

 

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

1. Jednotlivé díly vystřihněte. Hrany, jež budete tupým nožem rýhovat z líce tisku, jsou zakresleny čárkovanou čarou (- - -), papír ohněte lícem od sebe. Hrany, které budete rýhovat z rubu tisku, jsou kresleny čerchovanou čarou (-.-.-), papír ohněte lícem k sobě.

3. Jednotlivé díly lepte pomocí chlopní. Umístění dílů je vyznačeno v místě přilepení shodným číslem.


 

NÁVOD NA SLEPENÍ

1. Vystřihněte a narýhujte trup 1. Na jeho vnitřní stranu vlepte kokpit 2. Celek uzavřete a na zadní část přilepte trysku 3.

2. Na horní část kokpitu 2 přilepte křídlo 4. Na boční stany trupu 1 přilepte na levou stranu rameno 5 a stabilizátor 6. Na pravou stranu přilepte rameno 7 se stabilizátorem 8. Na přední část trupu 1 nalepte přistávací nohu 9. Dbejte na orientační značku TOP.

 

 

Astro Racers: ETERNITY

Astro Racers: ETERNITY

Astro Racers: Saint Dragon

Astro Racers: Saint Dragon

Astro Racers: Lightjet

Astro Racers: Lightjet