Astro Racer číslo 49

Astro Racer číslo 49
Sdílej
 
Vystřihni a slep!

 

 

Tento závodní tým soutěžil na akci Australia Star. Původní letoun byl rekonstruován pro nový druh závodu. Zásadní změny doznaly motory, které působí na stroji nesourodě – byly osazeny dvěma tubami Petersenových zářičů vysokého výkonu. Racer pilotuje 44letý Novozélanďan Derek Torino. Letoun bývá označován jako P-Hybrid a je vyveden v teamové červeno-žluto-bílé kombinaci barev.

 

 

Návodná kresba •  ABC

 

 

 

PŘÍPRAVNÉ PRÁCE

1. Jednotlivé díly vystřihněte. Hrany, jež budete tupým nožem rýhovat z líce tisku, jsou zakresleny čárkovanou čarou (- - -), papír ohněte lícem od sebe. Hrany, které budete rýhovat z rubu tisku, jsou kresleny čerchovanou čarou (-.-.-), papír ohněte lícem k sobě.

2. Díly lepte pomocí chlopní. Umístění dílů je vyznačeno v místě přilepení shodným číslem.

 

NÁVOD NA SLEPENÍ

1. Vystřihněte, narýhujte a slepte karoserii 1. Zespodu na ni nalepte přední přistávací nohu 7. Celek nalepte na tělo letounu z dílů 2 a 3. Na díl 2 nalepte spoiler z dílů 4, 5 a 6. Na díl 3 nalepte zadní přistávací nohu 8.

2. Na levou stranu letounu nalepte držák s motorem složený ze vzpěry 9, sání motoru 10, prstence 11, obruby 12, výdechu motoru 13 a přistávací nohy 14.

3. Stejný postup opakujte i na pravé straně s díly vzpěry 15, sání motoru 16, prstence 17, obruby 18, výdechu motoru 19 a přistávací nohy 20. Dbejte na orientaci značek TOP.

 

Tento závodní tým soutěžil na akci Australia Star •  ABC

 

 

Více vystřihovánek ze série Astro Racers:


Astro Racer 58 – Blue Bubbles

Astro Racer 58 – Blue Bubbles

Astro Racers: Astro Racer číslo 27 - Seagull

Astro Racers: Astro Racer číslo 27 - Seagull

Astro Racers: Astro Racer číslo 60 - Le Fleur

Astro Racers: Astro Racer číslo 60 - Le Fleur

Klíčová slova:
astro racers, vystrihovanka, ABC 22