Víkendový Festival ABC plný zábavy a dobrodružství je opět tady!

Víkendový Festival ABC plný zábavy a dobrodružství je opět tady!
Sdílej
 
Festival ABC se vrací. Víkendová oslava zábavy a dobrodružství pro děti i dospělé probíhá 28. a 29. května 2022 v pražském Národním zemědělském muzeu na Letné. Těšit se můžete na vědecké experimenty s Martinem Rotou, kouzlení s Pavlem Kožíškem nebo oživlé hrdiny ze Star Wars… a ještě mnoho dalšího!

Festival ABC je dvoudenní zábava pro celou rodinu v prostorách Národního zemědělského muzea v Praze na Letné. Ábíčko je časopis pro zvídavé děti, které se nebojí žádného dobrodružství. A přesně takový je i náš festival! Pro všechny hravé děti i dospělé jsme připravili spoustu hraní ve vnitřních i venkovních prostorách muzea.

Rota, Vědecké kladivo i e-sport

Vyzkoušíte si RC hračky, virtuální realitu i vědecké experimenty s Martinem Rotou, který předvede oblíbenou show Vědecké kladivo. Seznámíte se s českým projektem - vesmírnou lodí a ponorkou Hydronaut v jednom.

Video se připravuje ...

Druhý ročník Festivalu ABC v Národním zemědělském muzeu v Praze potvrdil pověst zábavné akce pro všechny děti od 2 do 99 let • Zdroj: ABC

Naučíte se tisknout na 3D tiskárně a kreslit komiksy s Petrem Koplem, jedním z autorů Dechberoucího zázraku, který vychází i v časopisu ABC. Nebo si zkusíte, jak přežít v divoké přírodě. Chybět nemůže ani sport 21. století, tedy e-sport. Tajemství gamingu odhalí hráč CS: GO z týmu Dynamo Eclot. Přijede i první česká autonomní formule eForce.

Hrdinové ze Star Wars a první vystřihovánka

Na pódiu časopisu ABC bude během celého festivalu probíhat pásmo zajímavých přednášek. Můžete se setkat s živými hrdiny ze Star Wars a českými cosplayery z českou posádka ze slavné 501st Legion, legie fanoušků přezdívané pěst Darth Vadera. S Muzeem papírových modelů se zase vydáme na cestu za první vystřihovánkou z časopisu ABC.

Jak to vypadalo na Festivalu ABC v roce 2019 •  ABC

Festival ABC nabízí ještě mnohem více! Staňte se archeologem a putujte do minulosti za dinosaury. Nebo herním vývojářem, případně kouzelníkem. Naučte se střílet z luku a procestujte svět. Čekají na vás i sportovní disciplíny a vědomostní úkoly, díky kterým poznáte každý kout muzea. Pro všechny děti je připravena soutěžní trasa a 3x denně tombola o spousty zajímavých cen.

Nezapomínáme ani na nejmenší, pro které máme připravený speciální koutek se Sluníčkem a Mateřídouškou. Přijďte za námi na Letnou, nebudete litovat!

Kompletní program Festivalu ABC a všechny informace najdete tady: www.abicko.cz/festivalabc

Festival ABC

Kdy: 28. - 29. května, 2022

Kde: Národní zemědělské muzeum, Praha - Letná

Virtuální realita na vlastní oči! Kde? Na Festivalu ABC!

Virtuální realita na vlastní oči! Kde? Na Festivalu ABC!

Vyzkoušej českou elektrickou formuli eForce! Kde? Na Festivalu ABC!

Vyzkoušej českou elektrickou formuli eForce! Kde? Na Festivalu ABC!

Vlasy vám budou vstávat nadšením na hlavě! Na Festivalu ABC!

Vlasy vám budou vstávat nadšením na hlavě! Na Festivalu ABC!