ABC uvádí: Nejlepší filmy roku 2017

ABC uvádí: Nejlepší filmy roku 2017
Sdílej
 
Před rokem jsme uveřejnili dlouhý seznam nejočekávanějších filmů roku 2017. Které z nich byly taky nejlepší? Minulých 12 měsíců bylo plných velkých filmových překvapení. Podívejte se na ně.

Star Wars: Poslední z Jediů

Nový díl ságy Star Wars rozdělil fanoušky na dva tábory: první ho zbožňuje a druhý mu vyčítá spoustu údajných chyb. Ani v ábíčku nemůžeme říct, že by se nám líbil naprosto bez výhrad. Ale Poslední z Jediů je určitě dobrý film a lepší, než většina letošních velkých trháků. Všimněte si, kolik důležitých rolí v něm mají holky a ženy. Rey nebude sedět v rohu! A navíc máme o čem přemýšlet…  

Video se připravuje ...

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) - Full HD trailer - české tituky • Zdroj: Falcon

Thor: Ragnarok

Třetí film je nejlepším dílem trilogie o plavovlasém Avengerovi a hromovém bohu Asgardu. Thor si v něm rozšiřuje galaktické obzory. Prožívá několik významných změn, které se v dalším pokračování Avengers jen tak nesmažou (to je oficiálně potvrzeno). A potkává Hulka. Ve vesmíru. Je to větší sranda než Strážci galaxie Vol. 2? "JO!!! My se známe! To je kámoš z práce!"

Video se připravuje ...

Thor: Ragnarok • Zdroj: Falcon

Válka o planetu opic

Válka o planetu opic je nejlepším současným příkladem toho, jak to má vypadat, když se pustíte do natáčení s plánem udělat rovnou celou trilogii. Dobrodružná post-apokalyptická podívaná je zároveň válečný filmem a westernem. Kromě zábavy v ní najdete i hlubší myšlenky. Dokonale navazuje na předchozí dva díly. Triky jsou špičkové. A kde vůbec sehnali tak talentované opice?  

Video se připravuje ...

Válka o planetu opic • Zdroj: archiv distributora

Blade Runner 2049

Je možné, že jste pokračování kultovního a dnes už i legendárního sci-fi filmu Blade Runner vůbec neviděli. A nejspíš dlouho ani nic podobného neuvidíte. Nádherně natočený film má perfektně promyšlený dospělácký příběh a trvá strašně dlouho (i když jenom o devět minut déle než poslední Transformers). Blade Runner 2049 propadl v kinech, ale ne v našich srdcích. Kult pokračuje!   

Video se připravuje ...

Blade Runner 2049 • Zdroj: archiv distributora

Logan: Wolverine

Ani nejzatvrzelejší fandové komiksového Wolverina a X-Menů neodolají kouzlu mladičké hrdinky. Laura je super drsná holka, kterou byste chtěli mít za kamarádku. Protože jinak vás rozseká na kusy. Herečka Dafne Keen je v její roli šikovná jako hrom. Hlavní hvězda Hugh Jackman se převtělil do Wolverina stejně přesvědčivě jako obvykle a stejně přesvědčivě mu tentokrát vržou klouby. A drápy.

Video se připravuje ...

Logan: Wolverine • Zdroj: archiv distributora

ABC uvádí: Nejlepší videohry roku 2017

ABC uvádí: Nejlepší videohry roku 2017

ABC uvádí: Nejlepší komiksy roku 2017

ABC uvádí: Nejlepší komiksy roku 2017

ABC uvádí: Nejlepší knihy roku 2017

ABC uvádí: Nejlepší knihy roku 2017

ABC uvádí: Nejlepší deskovky roku 2017

ABC uvádí: Nejlepší deskovky roku 2017

 

Články odjinud