Ježek Sonic: Zběsilá jízda nejrychlejšího tvora ve vesmíru

Video se připravuje ...
Sdílej
 
Cesta Ježka Sonika do filmu byla nečekaně pomalá a plná překážek. Když se loni objevil první trailer, internet se otřásl zděšením. Hlavní hrdina nového animáku totiž vypadal o dost jinak než v sérii oblíbených her. A fanoušci si to nenechali líbit! Producenti je poslušně poslechli, Ježka Sonika ještě upravili a bohatě se jim to vyplatilo. Nový film slaví velké úspěchy v zahraničních i českých kinech. O čem vlastně je?

 

Už je to déle než třicet let, co spolu zápasily dvě japonské společnosti Nintendo a Sega o nejoblíbenějšího maskota ve světě videoher. Nintendo mělo Maria a Sega? Ta přišla se Sonicem. Celý příběh o tom, jak to tehdy bylo, se dočtete v časopisu ABC č. 4/2020. Důležité je, že Sonic se stejně jako Mario udržel do dneška a konečně má i svůj celovečerní film!

První film s Ježkem Sonicem

Postavy filmu budou fanoušci herního Sonica dobře znát, příběh je ale překvapí. Ježek Sonic se totiž rozhodne opustit vlastní svět a schovat se na naší planetě. Už má plné zuby toho, jak mu neustále jdou po krku nepřátelé snažící se rozřezat ho na kousky a zjistit tajemství jeho závratné rychlosti.

Ježek Sonic: Stějně slavný jako Mario nebo Mickey Mouse

Ježek Sonic: Stějně slavný jako Mario nebo Mickey Mouse

Šílený Dr. Robotnik

Na Zemi se Sonikovi líbí, jenže ho trápí samota. Aby se neprozradil, nezbývá mu než se ukrývat. Při jednom ze svých závratných sprintů ovšem zapříčiní nehodu, která ho odhalí. Nedopatřením vypne elektřinu v polovině Spojených států a přiláká tím pozornost svého úhlavního nepřítele Dr. Robotnika. Toho si zahraje legendární komik Jim Carrey, který se nechal slyšet, že si při hraní zavzpomínal na svá mladá ztřeštěná léta a předvedl zde absolutně bláznivý výkon.

Ježek Sonic přiláká pozornost svého úhlavního nepřítele Dr. Robotnika •  Cinemart

Ježčí pouť

Sonic by za normálních okolností pomocí magických kroužků zmizel na jinou planetu. Jenže všechny ztratil, a tak se společně se svým jediným pozemským kamarádem, šerifem Tomem, vydává na cestu po Americe za svobodou. Můžete se těšit na spoustu vtípků, akce a šílených situací. Pokud se vám líbil nedávný Detektiv Pikachu, určitě s radostí přivítáte v naší dimenzi i ježka Sonika.

 

Donkey Kong: Nejslavnější videoherní opice slaví 35 let

Donkey Kong: Nejslavnější videoherní opice slaví 35 let

Toy Story 4: Příběh hraček má filmového Oscara. Hurá do nekonečna a ještě dál!

Toy Story 4: Příběh hraček má filmového Oscara. Hurá do nekonečna a ještě dál!

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

Marvel: Filmy a seriály, vše, co se chystá

 

Články odjinud