Paper Mario a NBA 2K17: Na co se těšíme?

Paper Mario a NBA 2K17: Na co se těšíme?
Sdílej
 
Posvítili jsme si na herní novinky Paper Mario: Color Splash a NBA 2K17! Prozradíme vám, na co se těšíme.

Paper Mario: Color Splash

Dodejte světu trochu barev!

Kdo by neznal odvážného instalatéra v červené čapce, který se nebojí bojovat proti bezpráví a pomáhá všem kolem sebe! Za 35 let své existence se Mario objevil v nejrůznějších žánrech - od závodů přes bojovky až po tenis. Nechybí ani akční RPG ze světa papírových postaviček s názvem Paper Mario. Nedávno vyšel nový díl s podtitulem Color Splash.

Podobně jako v předchozích hrách postavičky vypadají, jako by je někdo vystřihnul z papíru a podle toho se mnohdy chovají. Je to roztomilé a hlavně to přináší spoustu nápadů. V příběhu Color Splash se Mario vydá na tajemný ostrov Prism Island, ze kterého mizí barvy. Musí odhalit, co se tu vlastně stalo, a přitom vracet barvy pomocí speciální paličky. Během hry tak bušíte na všechna nebarevná místa, sbíráte mince a prozkoumáváte každou píď ostrova. A když se vám někdo postaví do cesty? To pak začne být hodně zajímavé!

PlatformaWii U

papermario.nintendo.com

NBA 2K17

Nejlepší basket široko daleko!

NBA 2K vychází každý rok už od roku 1999 a v oblasti her ze světa basketbalu jednoznačně nemá konkurenci. Jestli máte rádi NBA, určitě tenhle díl už hrajete. Pokud ne, možná byste o tom měli uvažovat. Víc než sportovní hru totiž připomíná klasické RPG. Kariérní mód, v němž si vyzkoušíte život hráče škrábajícího se ze dna až na vrchol, připomíná epický příběh, který si nezadá s hollywoodskými filmy. Tvůrci se také rozhodli otestovat týmového ducha hráčů a přidali novou postavu jménem Justice Young. Dabuje ho basketbalová legenda Michael B. Jordan, takže se máme na co těšit.

Platformy – PC, Xbox One, PS4

nba2k.com

Více o Paper Mario a NBA 2K17 v ABC 21

ReCore: O čem to je zjistíte tady

Donkey Kong: Nejslavnější videoherní opice slaví 35 let

Donkey Kong: Nejslavnější videoherní opice slaví 35 let

Abzu: Na dvě hodiny zadržený dech

Abzu: Na dvě hodiny zadržený dech

Klíčová slova:
gamesy, preview, videohra, představení
 

Články odjinud